Гримът – перфектният завършек на визията

Най-добър гримьор в София , добър професионален гримьор в СофияВсеки иска да изглежда перфектно, няма спор нали?
За да изградим съвършените пропорции се трудим безмилостно във фитнес залата, лишаваме се от вкусни неща, правим какви ли не неща в името на добрата, секси фигура!
След месеци, а може би години, когато вече изглеждаме изваяни като гръцка статуя, остава само да си сложим шапка и перо и ставаме номер едно!

Какво ще рече това ли? Ще Ви дам следния пример. Забелязали сте може би, че моделите, както и културистите, когато са подиума или когато става въпрос за професионални снимки или важно събитие са задължително с тен и грим.

Гримът се явява перфектният завършек на фигурата Ви, който ако наистина е направен професионално ще ви направи толкова красив(а), колкото не сте и предполагали.

Така, че като заговорихме за грим-Ви представям младата, но изключително талантлива гримьорка, която не веднъж е доказала себе си и е гримьорка на много известни личности като Кети Гарби, Румина, Тони Стораро, Ванина, Ваня от „Треска за злато“, Никол, Яница, Полина, Теодора; топновинарката-Мира Добрева, Диана Великова; Мистър Менхънт-Али Алиев, Денис. Гримьорката, която гримира и мен!

Представям Ви Аделина Цанева-професионален гримьор.
Ето, какво споделя тя:

С професионален грим започнах да се занимавам още в ученическите си години.
Тогава за първи път бях завладяна от това невероятно изкуство и то стана моя неизменна част от живота ми!
През 2004-та година спечелих четвърта награда на „Седми Международен фестивал на прическата и красотата“. През 2005-та година спечелих 1-ва награда на „Осми Международен фестивал на прическата и красотата“ .
По това време завърших 12 клас и реших да се преместя в столицата за да развивам таланта си-където съм и до днес.

В София започнах да работя директно с известни личности от шоу бизнеса.
Пръв ръка ми подаде и се довери на професионализма ми фолк изпълнителят Денис.
От там вече съм гримирала фолк изпълнителките-Никол, Яница, Полина, Теодора; топновинарката-Мира Добрева, един от успешните модели на „Playboy“ Диана Великова; Мистър Менхънт-Али Алиев и още много топ моделки на водещи модни агенции у нас. Работя със списание „Expose“ и вестник „Експрес“ …
Няма друга професия, която би ме увлякла повече от тази на професионалния гримьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *