Истинска Любов

Писмо до Истинската Любов: Има някои неща, които трябва да знаеш, преди да се влюбиш в мен!

Това писмо e напълно реално и вече НЕ Е АКТИВНО! Не e маркетингов трик или нещо подобно. Това e писмо писано със сърце от мен в търсене на истинската Любов. И ще бъде чест за мен да го прочетеш до край! / Мартин Гергов

Имаше жени, които попадаха на него и ме обвиняваха, че го използвам с цел трупане на „бройки“. Други ме осмиваха в коментари или лично. Някои се зарадваха… прочитайки го (имах платена реклама във фейсбук… за да се покаже пред повече необвързани жени), но не вярваха, че това е истинското ми аз, както и не тръгваха с чисто сърце!

А сега продължавам с писмото… и веднъж в живота повярвай в Любовта… и за да не пропуснеш момента… вярвай винаги!

И знай, че ако се страхуваш от Любовта. Тя никога няма да остане при теб… онази Истинската имам предвид. Ако се страхуваш от живота… ще живееш в ад, който сам си създал в главата си. Изводът! Не се страхувай, а живей. Хората живеят в непрекъснат страх да не бъдат наранени и това създава голяма драма, където и да отидем.

Здравей моя Бъдеща Истинска Любов. Аз съм Мартин и преминах през доста уроци на живота в търсенето Ти. И всички до един бяха много болезнени, защото винаги съм се раздавал с цялото си сърце и все не бях оценяван. Но благодарение на тези уроци аз се изпълних, препълних и преливам от Любов. Станах по мъдър!

Преди да продължиш с четенето на писмото ми. Искам да ти споделя, че наистина доста задълбочено гледам на Любовта като цяло. По темата освен болезнения ми опит и разговори с много клиенти и приятели. Аз съм разговарял и с психолози и сексолози.

Изгледай това видео, което проведох в моята рубрика „Сподели с Mr. 3Hours“ с доцент д-р сексолог-психотерпевт Румен Бостанджиев и след това продължи с четенето! Разгледахме интересни теми за Любовта и секса.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ще се радвам да изгледаш видеото до край, а след това да прочетеш и писмото ми до край. Заслужава си!

Преди да се влюбиш в мен искам да знаеш някои важни неща за мен

Аз съм роден на 18 май 1979г., и съм доста чувствителна натура… въпреки, че съм бивш професионален военен и шампион по силов трибой. Смятам, че съм човек за пример. Знам как да поддържам баланса в семейството така, че децата да не бъдат разглезени и да бъдат разпространители на истината и любовта. Разбирам се, чудесно с деца, защото сърцето ми е чисто и разбира се вярвам като тях в приказките, но не сляпо.

Вероятността да се ядосам е почти нулева. И за да се случи, трябва наистина да злоупотребиш с доверието ми, което лесно ще ти подаря!

Впечатлявам се от интелигентна и спокойна жена със сърце на воин!

Грабват ме деликатната, интелигентна и спокойна жена, която се грижи и за външната, и за вътрешната си красота.

Моля Те да изгледаш това видео (по долу) преди да продължиш по надолу. Говори се за Теб Любов: „Любов, в която АЗ съм ТИ …“

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Жената със сърце на воин. Жената, която не смята, че мъжът е по силен от нея, нито пък твърди обратното. Тъй като самият аз съм спокоен, чувствителен и силен. Оптимист съм, не съм религиозен, нито пък националист (не деля хората на бели и черни, а на добри и лоши) и се осланям на логичното. Не обичам да споря и съм готов на компромиси (не на всяка цена), тъй като уважавам желанията на половинката си, но ако и тя уважава моите (безценните имам предвид).

Романтична натура съм и търся такава

Да, романтична натура съм и няма как да не бъда щом пиша за Любов. И за Теб мога да напиша романтична поема, песен дори и/или да се преоблека като герой от приказките и да те изненадам на публично място. Може да си тръгна от работа или да отложа ангажимент, само за да дойда и да ти поднеса букет с цветя, целувка и да Те гушна разбира се.

Писмо за Любов

Аз не си играя с чувствата, и ще съм до теб и няма да те карам да се притесняваш.

Аз няма да ти повиша тон, защото си ми звъннала, когато съм бил в среща. А напротив, дори ще прекъсна срещата за момент, за да Те изслушам и да ти споделя за нея с думите: „Любов в среща съм! Дали е удобно да Ти звънна след като приключи? Целувам Те!“ И това чисто държане ще зарази и другите около мен да бъдат по добри!

Не поставям на пиедестал нищо друго освен Истинска Любов!

Очаквай подаръци дори над възможностите ми (разбира се не съм прахосник), защото за мен щастието няма цена. Когато изразявам любовта си към Теб, знай, че тя е напълно истинска. Всеки път, щом ми се открие възможност, ще ти направя романтична вечеря или друга изненада. И закуската няма да забравя (не съм най-добрия готвач, но мога да готвя). Ще те завивам през нощта докато спим и ще те гушкам. Ммм понякога спя доста дълбоко. 🙂

Аз Не поставям пред Теб нито деца, нито родители, нито никой друг, но само, ако и ти ме поставяш така. Ако не… аз ще Ти подскажа и ако не ме чуеш… ще си тръгна!

P.S. Повечето жени и мъже поставят децата пред своята половинка, но това не е правилно за мен. Все пак аз не те търся за „разплод“ (сори за грубия израз), а защото имаме нужда от Истинска Любов. Ами, ако твоят човек или пък Ти нямаш възможност да имате деца (примерно) ще оставиш Любовта си ли?! Децата порастват и поемат своя си път и Любовта, но истинската, която дава един мъж на една жена и една жена на един мъж не може да бъде сравнима с никаква друга любов. Тази е най-силната!

Аз искам да ми споделяш, какво правиш и как е минал деня ти и всичко, което пожелаеш.
Ако пък някога проявиш и грам съмнение към Любовта ми ще се радвам да ми споделиш и да знаеш, че при мен „лично пространство“ няма, защото ако Ти страдаш, Аз ще страдам още повече. Как бих си позволил това?! Ако Ти си щастлива, аз ще бъда още по щастлив.

Аз никога не бих си тръгнал от една Истинска връзка!

Но ако ми докажеш, че не сме един за друг, никога няма да мога отново да ти дам сърцето и душата си. Нито пък ще си останем приятели!

Аз съм моногамен във връзката, като имам предвид, че не се държа със закачливо поведение (флирт) към други жени, което да ги вкарва в колебание, относно Любовта. Разбира се не допускам и приятелството с бивши партньори!

Аз съм и с огроомно чувство за хумор, като също така понякога обичам да иронизирам себе си! Също така съм трудолюбив и няма значение за мен дали ще работя в офиса пред компютъра или с мотиката на нивата, стига да сме заедно, колкото се може повече.

Аз съм съвършената половинка и търся другата такава!

Аз не съм от тези, които ще се колебаят да се обвържат. Нито пък ще Те карам да чакаш с дни, месеци или години. И ако Ти си моята половинка и Ти ще постъпиш по същия начин!

Успявам с усмивка да избутам встрани проблемите на ежедневието. Когато правя нещо влагам цялата си енергия. Аз съм брутално искрен човек и с ръка на сърцето си в името на Истинската Любов ще Ти кажа: „Аз съм съвършената половинка“.

Пътят ми не беше никак лесен. Дори, когато съм разказвал само част от него, много не ми вярваха и ме оприличаваха на „извънземен“. Бил съм нараняван много в миналото, повече, отколкото можеш да си представиш. Но определено си заслужи да измина този непосилен за повечето хора път, които загубиха себе си в името на хорски приказки, деца и родители, вместо да се посветят на Любовта към половинката си.

Аз Любов, няма да се отнасям с Теб като към по-низш от мен… а напротив… ще те въздигам. Искам да бъдеш моя живот завинаги и аз твоя. Да живеем в една безкрайна приказка, която да бъде за пример на всички, които не познават Истинската Любов.

Ако си познала Себе си в Мен!

Ако си познала себе си в мен! Хайде да изпием по чаша чай или кафе. Може да изгледаме и филм. Аз черпя! Да, напълно сериозно говоря!

Не го мисли, а действай като мен 🙂 . И за старт ще ти споделя един мой цитат, който сътворих:

„Аз съм като Любовта и Времето. И не обичам да чакам онова, което не е посев! А и винаги, когато съм чакал – все съм губил“.

Още ли се колебаеш? Добре де… ще ти споделя и един цитат на Слави Трифонов:

„Не било възпитано човек да показва чувствата си на открито пред другите – това са пълни глупости. Трябвало да си крием емоциите – това също са глупости. Трябва да се казва всичко – сега, веднага и в момента, в който го усетиш. И нека тези които обичаме, да го знаят, и тези, които не са нашите хора да го разберат. Аз нямам цяла вечност, за да чакам точния момент!“

Ако желаеш да се запознаеш с моята биография – кликни тук!

One thought on “Писмо до Истинската Любов: Има някои неща, които трябва да знаеш, преди да се влюбиш в мен!

  1. Мартин Гергов, автор на блога says:

    Приятелю… Не съм грамотна, не съм чак толкова интелигентна, в живота сигурно не бихме имали никакви допирни точки, по една или друга причина, но бога му… докосна ме… Поредният пост за истинската любов, споделен от сестра ми, хайде ще го споделя и аз, пък, ако намеря време ще го прочета, мислейки си “поредният мъж, който си говори измишльотини за любовта – мъжете могат ли да обичат изобщо? “…

    Два дни по-късно се сетих за постта и седнах да чета, с набръчкани вежди очаквайки поредното пошло изказване на някой нарцис… и чета и с всеки изминал ред надолу се връщам назад във времето… познах себе си, четях моите мисли, но моите мисли от преди 13 години… накара ме да си дам сметка, колко много ме е променила любовта, била е грешната, а не истинската…

    За част от деня запълни сърцето ми с един копнеж, дори да си кажа честно ЗАВИДЯХ ТИ, благородно, разбира се. Завидях ти, че си успял да съхраниш чисто сърцето си и че си готов да го дадеш в две длани съблечено… голо. Малцина са тези, които го могат, но истински щастливци, защото щом имат сърцето си и могат да го дадат, значи имат себе си и имат какво да дадат… Прости за полемиката, просто исках да те поздравя и да ти пожелая успех. Искаше ми се да има повече хора, като теб. Искаше ми се да има повече мъже, като теб! С най-сърдечни чувства… една читателка от нета…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *