Писмо до Бъдещата ми Истинска Любов: Има някои неща, които трябва да знаеш, преди да се влюбиш в мен!
Блог, Любов и връзки

Писмо до Бъдещата ми Истинска Любов: Има някои неща, които трябва да знаеш, преди да се влюбиш в мен!

Здравей моя Бъдеща Истинска Любов. Аз съм Мартин и преминах през доста уроци на живота в търсенето Ти. И всички до един бяха много болезнени, защото винаги съм се раздавал с цялото си сърце и никога не бях оценяван. Но благодарение на тези уроци аз се изпълних, препълних и преливам от Любов. Аз търся Теб, но само, ако и Ти търсиш Мен! И виждаш Себе си в Мен, и аз Себе си в Теб.

Преди да се влюбиш в мен искам да знаеш някои важни неща за мен

Аз съм роден на 18 май 1979, и съм много чувствителна натура, въпреки, че съм бивш професионален военен и шампион. Смятам, че съм човек за пример. Знам как да поддържам баланса в семейството така, че децата да не бъдат разглезени и да бъдат разпространители на истината и любовта. Разбирам се, чудесно с деца, защото сърцето ми е чисто и разбира се вярвам като тях в приказките, но не сляпо.

Вероятността да се ядосам е почти нулева. И за да се случи, трябва наистина да злоупотребиш с доверието ми, което лесно ще ти подаря! Дори имам награда за търпеливост от предаването „Нищо лично“ по BTV (сериозно говоря).

Впечатлявам се от интелигентна и спокойна жена със сърце на воин!

Грабват ме деликатната, интелигентна и спокойна жена, която се грижи и за външната, и за вътрешната си красота по естествен начин.

Моля Те да изгледаш това видео (по долу) преди да продължиш по надолу. Говори се за Теб Любов: „Любов, в която АЗ съм ТИ …“

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Жената със сърце на воин. Жената, която не смята, че мъжът е по силен от нея, нито пък твърди обратното. Тъй като самият аз съм спокоен, чувствителен и силен. Оптимист съм, не съм религиозен, нито пък националист (не деля хората на бели и черни, а на добри и лоши) и се осланям на логичното. Не обичам да споря и съм готов на компромиси (не на всяка цена), тъй като уважавам желанията на половинката си, но ако и тя уважава моите (безценните имам предвид).

Романтична натура съм и търся такава

Да, романтична натура съм и няма как да не бъда щом съм пропит с Любов. И за Теб мога дори да ти напиша романтична поема, песен дори и/или да се преоблека като герой от приказните и да те изненадам на публично място. Може да си тръгна от работа или да отложа ангажимент, само за да дойда и да ти поднеса букет с цветя, целувка и да Те гушна разбира се.

Ще те хващам за ръчичка и ще те целувам на всяко едно място, на което може. Аз не си играя с чувствата, и ще съм до теб и няма да те кара да се притесняваш за нищо. Просто защото никога няма да имаш миг, в който да се съмняваш в чувствата ми!

Аз няма да ти повиша тон, защото си ми звъннала, когато съм бил в среща. А напротив, дори ще прекъсна срещата за момент, за да Те изслушам и да ти споделя за нея с думите: „Любов в среща съм! Дали е удобно да Ти звънна след като приключи? Целувам Те!“ И това чисто държане ще зарази и другите около мен да бъдат по добри!

Не поставям на пиедестал нищо друго освен Истинска Любов!

Очаквай безкрайно скъпи подаръци (разбира се не съм прахосник, а мислещ човек… да не си помислиш нещо 🙂 ), защото за мен щастието няма цена. Когато изразявам любовта си към Теб, знай, че тя е напълно истинска. Всеки път, щом ми се открие възможност, ще те заведа на романтичен обяд или ще ти направя романтична вечеря, разбира се. И закуската няма да забравя (не съм най-добрия готвач, но мога да готвя). Ще те завивам през нощта докато спим и ще те гушкам.

Аз Не поставям пред Теб нито деца, нито родители, нито никой друг, но само, ако и ти ме поставяш. Ако не… аз ще Ти подскажа и ако не ме чуеш… ще си тръгна!

P.S. Повечето жени и мъже поставят децата пред своята половинка, но това не е правилно за мен. Все пак аз не те търся за разплод (сори за грубия израз), а защото имаме нужда от Истинска Любов. Ами, ако твоят човек или път Ти нямаш възможност да имате деца (примерно) ще го оставиш ли?! Децата порастват и поемат своя си път и Любовта, но истинската, която дава един мъж на една жена и една жена на един мъж не може да бъде сравнима с никаква друга любов. Тази е най-силната!

А, какво ще кажеш да изгледаме този филм (по долу) и после да се разхождаме в дъжда хванати за ръчичка?

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Аз искам да ми споделяш, какво правиш и как е минал деня ти и всичко, което пожелаеш.
Ако пък някога проявиш и грам съмнение към Любовта ми ще се радвам да ми споделиш и да знаеш, че при мен „лично пространство“ няма, защото ако Ти страдаш, Аз ще страдам още повече. Как бих си позволил това?! Ако Ти си щастлива, аз ще бъда още по щастлив.

Аз никога не бих си тръгнал от една Истинска връзка!

Но ако ми докажеш, че не сме един за друг, никога няма да мога отново да ти дам сърцето и душата си. Нито пък ще си останем приятели!

Аз съм моногамен във връзката си и не се държа със закачливо поведение (флирт) към други жени, което да ги вкарва в колебание, относно Любовта. Също така съм и мнооого страстен… ха-ха-ха ще разбереш, като се намерим! Аз съм и с огроомно чувство за хумор, като също така понякога обичам да иронизирам себе си! Също така съм трудолюбив и няма значение за мен дали ще работя в офиса пред компютъра или с мотиката на нивата, стига да сме заедно, колкото се може повече.

Аз съм съвършената половинка и търся другата такава!

Аз не съм от тези, които ще се колебаят да се обвържат. Нито пък ще Те карам да чакаш с дни, месеци или години. И ако Ти си моята половинка и Ти ще постъпиш по същия начин!

Успявам с усмивка да избутам встрани проблемите на ежедневието. Когато правя нещо влагам цялата си енергия. Аз съм брутално искрен човек и с ръка на сърцето си в името на Истинската Любов ще Ти кажа: „Аз съм съвършената половинка“.

Пътят ми не беше никак лесен. Дори, когато съм разказвал само част от него, много не ми вярваха и ме оприличаваха на „извънземен“. Бил съм нараняван много в миналото, повече, отколкото можеш да си представиш. Но определено си заслужи да измина този непосилен за повечето хора път!

Аз Любов, няма да се отнасям с Теб като към по-низш от мен. Искам да бъдеш моя живот завинаги и аз твоя. Да живеем в една безкрайна приказка, която да бъде за пример на всички, които не познават Истинската Любов.

Ако си познала Себе си в Мен!

Ако си познала себе си в мен! Хайде да изпием по чаша чай или кафе. Може да изгледаме и филм. Аз черпя! Да, напълно сериозно говоря!

Не го мисли, а действай като мен 🙂 . И за старт ще ти споделя един мой цитат, който сътворих преди няколко дни:

„Аз съм като Любовта и Времето. И не обичам да чакам онова, което не е посев! А и винаги, когато съм чакал – все съм губил“.

Още ли се колебаеш? Добре де… ще ти споделя и един цитат на Слави Трифонов:

„Не било възпитано човек да показва чувствата си на открито пред другите – това са пълни глупости. Трябвало да си крием емоциите – това също са глупости. Трябва да се казва всичко – сега, веднага и в момента, в който го усетиш. И нека тези които обичаме, да го знаят, и тези, които не са нашите хора да го разберат. Аз нямам цяла вечност, за да чакам точния момент!“

Благодаря Ти!

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.