плочки на корема

За фитнеса, диетите, емоциите и любовта с професионалната гримьорка Аделина Цанева

Плочки на корема с грим? Кога този грим ефект е за препоръчване? Какво е микроблейдинг? Какво е любовта и защо е приключвала връзка! И още интересни въпроси и техните отговори разбира се ще научите в интервюто ми с професионалната гримьорка Аделина Цанева.

Аделина Цанева „Сподели с Mr. 3Hours“ как да си направим лесно плочки на корема!

На въпроса дали можем да си направим плочки на корема с грим, Аделина Цанева сподели, че отговорът е положителен. Гримът е най-великата илюзия, като можем да направим плочки с грим дори и за плажа и да изглеждат на снимки съвсем естествено.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Въпреки силата на грима най-добре е да имаме истински плочки на корема, които стават само с тренировки. И за предпочитане под ръководството на личен фитнес треньор.

В кой фитнес център прави плочки на корема Аделина Цанева?

– Аз тренирам във фитнес център „Пулс“ и смятам, че той няма конкуренция относно оборудването и цялостната визия, услугите, възможностите за различни тренировки.
Разбира се няма как да не отбележа и спа центъра, който също няма конкуренция. Харесва ми, че има различни видове сауни (хималайска сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна), парна баня и басейн.

плочки на корема с плуване
Вътрешен плувен басейн на фитнес и спа център „Pulse Bulgaria“

Спа центъра го посещавам веднъж седмично, а на фитнес ходя 2-3 пъти. И да си призная много обичам масажите. / Аделина Цанева

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!