Хей, ти! Би ли ми казал, какво виждаш в мен от раз? А аз ще ти дам подарък от сърце!
Блог, Емоции

Хей, ти! Би ли ми казал, какво виждаш в мен от раз? А аз ще ти дам подарък от сърце!

В т.нар. християнство, драконът е възприеман като демоничен символ. Това обаче е едно повърхностно изказване на хора, които не са пораснали достатъчно духовно.

Всъщност обаче, Драконът има голямо духовно значение и обикновено се схваща като символ на щастието, и носител на огромна мъдрост. Вярвало се, че бил в състояние да приготви еликсира на безсмъртието(бел. на авт. аз бих го нарекъл Любов) и че дарява живот.
Затова дъхът на дракона бил наричан „sheng chi „ или Божествена енергия .
В китайската представа за света драконът е най-висшето същество, символ на императивната небесна мощ и на царската сила, олицетворение на кралските функции и ритмиката на живота, гарантиращи порядък и благополучие.

А сега те моля, скъпи мой читателю, приятелю… отговори ми ти от раз! Какво виждаш в този дракон?

Това приятелю е моят образ. Да образът на Мартин Гергов в своя приказен герой – Драконът. Ако и ти наистина вярвваш в приказките, ако и ти вярваш, че както Драконите, така и Истинската Любов съществува. Ако си я намерил или пък не си се отказал да я търсиш, въпреки всичко. Значи все още си дете. И ще можеш да ми отговориш на въпроса, който е с награда. Двама от всичко отговорили ще спечелят награди чрез жребий.

Условия за участие в играта

За да участвате в играта в която може да спечелите една опаковка билков чай „Power Max“ или една опаковка фет бърнър „Thema Cuts“ е необходимо да изпълните следните 2 условия!

1) Да отговорите в коментар чрез формата за коментари в блога ми(намира се в долната част на сайта) на въпроса: „Какво виждате в очите на този дракон, в рогата по него – по-малки, по-големи и големи, в неговото сърце и душа?“

Това е Драконът. Кликни върху него за да чуеш и гласа му! И тогава пиши коментар.

2) Да споделите публикацията в личния си профил посредством „Бутона за споделяне“ за да достигне до още читатели, които може би също вярват в „Приказките“, а ако не вярват – „вълшебната магия“ да ги зарази :


Краен срок за участие: 31 декември 2018 година до 00.00 часа. Спечелилите двама участници участници ще бъде избрани чрез жребий в интервала от 01.01.2019-10.01.2019-та годиина и уведомени по е-мейл. Играта е активна на територията на РБългария.


Повече за наградите в играта:

Да повишим силата, издръжливостта и потентността с билков чай – „Power Max“

октомври 21st, 2018

Български билков чай се пие най-много през зимата. Като момче живяло на село (в село Свирачи, гр. Ивайловград) знам, че по селата масово се пие чай от липа. Неведнъж съм си прави попара с липов чай, з...

Виж Повече

фитнес инструктор в град София

чат с мен - кликни тукфитнес София

Най-добрата билка за

Това е най-добрата билка за… Виж повече във видеото на база опита ми! Ефект след 20 мин.

ноември 30th, 2020

Най-добрата билка за…, какво точно става въпрос, предполагам се досещате от първата картинка в публикацията ми. Всъщност това е най-мощният билков афродизиак, който съм ползвал и продължавам да ...

Виж Повече

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

11 коментара

 1. Драконът е необикновено митично същество , изтакан от огън и светлина с бурен и неукротим нрав. Създаден за да печели непечелени битки , да покорява високи върхове, да изпита непознати чувства и емоции.Никой не е виждал дракон , затова и могъщата му сила живее в съзнанието на хората , както вярата в Бог . Хаос и Възраждане , Мъдрост и Непредсказуемост едновременно , комбинацията на толкова ярки черти описва огромна панорама на доброто и злото , въплатено в образа на Дракон .

  Отговор
  • Катя Гергова
  • декември 4, 2018

  Драконът изглежда тъжен и самотен, а рогата му излъчват болката, която е преживял и определено е дълбоко наранен ,а драконите имат дълбоки и чисти сърца!!!

  Отговор
 2. Човек, с главно „Ч“. Не ми е до наградата, а до това, че в днешно време рядко се среща Човек, като тебе. Дано да има повече такива.

  Отговор
 3. Actionable man.

  Отговор
 4. Уникален човек.
  P.S. А наградата я дай на някой който наистина се нуждае от нея!

  Отговор
 5. Хубаво е, че дракони има не само в приказките, а и между приятелите ми…

  Отговор
 6. Привет от мен! Мнението ми: Драконьт е символика на мьжката природа Ян,а се превръща в символ на властта..Респективно и отразяващите значение е,че виждам в теб! Смелост,геройчност,и точно ,и ясно изразена принципност,и точност,символизираща присьственост на духа..Имам в предвид,че това е присьщо за много малко хора,хора на достойнство,и пример за подражание,най-вече с изчистена идентичност,и “ изчистено сьрце“ Виждам духа на морала ,и ясно изразената етика на мислене,на поведение,на любов,и на тялото вьв всеки един аспект..Очите са прозорец кьм вьтрешната красота,и символика… Виждам геройчната,и доблестна фигура,с нотка на романтизъм,и ясно подчертана кристализирана кьм стойностните,и одухотворявващи неща.. Това виждам.Образ на модел за подражание олицетворяващи могъщият дракон.

  Отговор
  • Васил Стоилов
  • декември 5, 2018

  Дракона в клипчето е замислен от музиката която слуша спомня си детството рогата му в този момент колкото изразяват сила надмощие толкова и ранима душа и обичащо сърце

  Отговор
  • Пламен Лазаров
  • декември 5, 2018

  в погледа му се чете сила, любопитство и решителност. целият изразява,както чувствителност, така и сила,много емоции,особено в този цвят

  Отговор
  • Елена
  • декември 5, 2018

  Дракона изглежда много тъжен и самотен с толкова ярки черти описва огромна панорама на доброто и злото , възплатено в образа на Дракон .

  Отговор
  • Мартин Гергов
  • януари 11, 2019

  Честито на Maria Vasileva (печели Therma Cuts) и на Антон Николов (печели билков чай „Power Max“) .

  Отговор

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.