Подарък за Свети Валентин

Love Интервю с Александра Микова – собственик на Metanoa de la Rose по случай Свети Валентин

Подарък за Свети Валентин или подарък за 14 февруари! Какво да избера за своята половинка. Трудно е нали! (бел. на автора – едно от най-трудните неща за мен е да избера подарък на любим човек, защото не мога да отбия номера“). За повечето хора е трудно и да обичат! Но всъщност Любовта е нещо много лесно и простичко, също като истината. И няма цена. И за да ви помогна в избора на подарък за този този напомнящ ни „Ден на Любовта“. Хм!

Поканих на интервю собственичката на едно приказно цвете. Цвете, което ни напомня за Истинската Любов. Нейното име е Александра Микова и е един от рядко срещаните примери за външна и вътрешна красота в комплект. И една от мечтите ми беше да я поканя на среща по темата. И тя се сбъдна… малко преди 14 февруари 2020 година!

Подарък за Свети Валентин препоръчан в интервю от Love гуруто и създател на „Metanoa de la Rose“ – Александра Микова!

Александра Микова е търсач и колекционер – на истини, на преживявания, на пътувания и на любов. Неофициално е автор на „Метаноа„, на огромен брой емоции, на (твърде) много размисли и на ироничен брой грешки. Официално: съавтор на няколко любови, съавтор на няколко ценни приятелства и автор на един неиздаден роман. Всичко друго предстои…

Александра Микова

„Ако можех да изживея този живот отново, бих го направила отново така… В съавторство…“ споделя приказната героиня Алекс.

Много може да се говори и пише за Алекс, която може би е първа приятелка на Алиса от „Алиса в страната на чудесата“. Всъщност по скоро бих я описал като „Алекс от страната на приказките с щастлив безкрай“. Звучи още по хубаво, нали! Безкрайно хубаво! 🙂

А сега ви предлагам да изгледате видео интервюто ми с Алекс. В него ще получите безценни отговори по темата Любов, но истинска!

В интервюто ще видите и какъв нов подарък за Свети Валентин са създали от Metanoa De La Rose за 2020г.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ИЗБЕРИ ПОДАРЪК ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН - КЛИКНИ ТУК

За първи път в живота си промених последователността на рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“. Започнах интервюто си от зад напред – Любов, Позитивни емоции, Диети, Фитнес. И причината я разбрахте, нали! MetanoaDeLaRose.com е единственият сайт, който ме е грабвал от раз. Грабна ме с бликащата си любов и цветето създадено да ни напомня за нея, защото тя съществува. Именно в този сайт намерих и цитат номер едно в живота ми, който гласи така:

„Веднъж в живота, в точния момент! Повярвай в Любовта… онази Истинската! И за да не пропуснеш момента. Вярвай винаги!“

Алекс превръща хобито си в бизнес, което препотвърждава моята притча, която гласи така „Абе хора, научете се да правите първо любов, а после пари… много по приятно е, и по здравословно“. За нея се оказва огромен проблем да намери специалния подарък за любимите си хора, и така създава „Metanoa De La Rose“. Друго нещо, което отличава хобито й превърнало се в бизнес е, че тук има история и тя е безценна! (бел. автора: Всяко нещо в което има история има огромна позитивна енергия)

Отключи безценните емоции…

Хората много трудно изразяват това, което е в душата, мислите, в сърцето им, независимо дали става въпрос за бизнес или за любов споделя Алекс. И черната роза има и това послание… да отключи безценните емоции и да излязат на „бял свят“.

В интервюто Алекс ми припомни и „формулата на младостта и дълголетието за която писах преди години… че няма по велика от нея и, която се превърна в слоган на рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“ (фитнес, диети, емоции, любов).

„Има три неща, които продават в днешно време. На първо място, това е желанието за по дълъг живот – тук са фитнесите и всички диетични режими, които спазваме. На второ място е желанието за повече време – тук влизат услугите. И на трето място е копнежът за Любов. Според мен той е най-силен и ние изцяло сме се фокусирали върху копнежът хората да дават и получават любов… споделя Алекс.“

Подарък за 14 февруари Свети Валентин и Ден на любовта

Вярват ли днес хората в Любовта?

АЛЕКС: Любовта е единственото нещо, независимо колко пъти си бил разочарован. Независимо, колко пъти си бил наранен… няма човек, който да не продължава да вярва в нея и да не я иска в живота си.

Моногамна или полигамна, трябва да бъде истинската любов?

АЛЕКС: Аз съм за моногамията. И най-красивите животинки в природата… пример за мен са пингвините. Когато единият от двойката вече не е сред живите… другият също си отива от този свят. Това е истинската любов!

Как да усетим, че любовта е кацнала на рамото ни и трябва ли да се страхуваме от нея?

АЛЕКС: Страхът е обратното на любовта! Има ли страх, няма да има любов.

Колко дълго трае любовта?

АЛЕКС: Според една прословута книга „Любовта трае 3 години“. Истината обаче е, че любовта е безкрайна, но само, ако тя не бъде възприета като даденост.

Противоположностите във връзката са плюс или минус?

АЛЕКС: Любовта е еволюираща. Т.е. двама души, трябва „да крадат“ от позитивните си качества. Ако те започнат да крадат от „негативните“ си такива, тогава тя е деградираща. Когато е еволюираща – двамата гледат един на друг като на богове.

Бог е Любов! Най-голямата религия е Любовта и още безценни отговори получих от рядко срещаното приказно момиче на име Алекс. След интервюто започнах още повече да преливам от любов и се почувствах още по силен, защото няма по голяма сила от любовта!

Виж още…

https://mgergov.com/toraefimerida/pismo-do-istinska-lubov/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *