Черна роза Metanoa De La Rose

Черна роза „Metanoa de la Rose“ е символ на победата на душата над егото (+ видео материал)

Черна роза „Metanoa De La Rose“ е най-различното от всички цветя на планетата „Земя“. То е рядко срещан вид и е създаден да ни напомня за нещо без което животът ни ще бъде не истински! Черната роза ни прошепва:

„Веднъж в живота, в точния момент! Повярвай в Любовта… онази Истинската! И за да не пропуснеш момента. Вярвай винаги!“

Това е цитат, който винаги съм спазвал от все сърце и проповядвам. Именно искрата на момента, която е пропита с огромна сила е моментът, който не трябва да пропускаме. И, когато я видим – просто, трябва да действаме. Да – действие на момента. Не после, не утре! Сега! Запалим ли огънят от тази безценна искра се отваря врата към друг свят. Свят за който мнозина си мечтаят, но се страхуват да рискуват! И там е огромната им грешка. Безценната искра на Любовта, която също като времето – никак не обича да чака. Пс-с-с-с … гори с все сила и ти казва… ти си на ход!

Черна роза „Metanoa De La Rose“ – най-безценният подарък, който подарих тази година, но на мъж!

Може би след като прочетохте подзаглавието на публикацията ми си казахте… „Как така мъж ще подарява роза на друг мъж“. Отговорът ще намерите във видео материала ми! Изгледайте го до край за да се заредите с безценната енергия с която е пропито това видео!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

НАПРАВИ ПОДАРЪК METANOA DE LA ROSE - КЛИКНИ ТУК

И аз, като Александра избрах черната роза, защото преобръща света ми. Защото е истински, жив дзен-коан. Все едно да срещнете розов слон на улицата или син лебед във ваната си…
И защото ме учи, че за истинските ценните (безценните) неща трябва да се грижиш и да не ги нараняваш.

Черна роза цена
Черна роза „Metanoa De La Rose“

Точно както любовта, която изглежда не от този свят, въпреки че целият Божи замисъл е пропит от нея. Един човек ми каза веднъж, че ако възприемате красотата като творческа енергия, тогава със сигурност един ден това, което сте създали, ще умножи сърцето ви на хиляди места.

Да подариш черна роза – от любов, благодарност, надежда, от уважение, признание или извинение … Това са малките сърдечни победи, победите на духа и волята, които са добра причина да се събуждате всяка сутрин.

Metanoa de la rose
Metanoa De La Rose

Днес сърцето ми ти изпраща падаща звезда с желание „Metanoa de la Rose“ да продължи да бъде символ на победата на душата над егото. Защото единственото царство, което прави човека цар, е царството на собствената му душа. И единствената сила, достойна за това, е силата да създадем един по-добър свят, като дадем поне част от себе си! И още повече да дадем всичко от себе си на онзи, който обичаме и ни обича истински!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *