Добър фитнес треньор в Лозенец

Познай името на песента в „Muscle Beach“ и може да спечелиш тези „Fat Gripz

Лятото настъпва с всеки ден и настроение кипи от мен… aми така де. Слънце, къси гащи и поли, изрязани потници и лятна музика на плажа. И като казах музика се сещам за един наш голям диджей. Да, да Dj Deso от „Cacao Beach“. Запоменте това име, защото ще Ви е от полза(голям жокер) за наградата, която съм подготвил.

Музика и настроение

Музиката може да бъде наистина един много добър мотиватор за всяко едно начинание. Но стига да сте попаднали на онази музика, която е с главно „В”, т.е. Вашата песен! Вашата музика!!!
Кой е добрият диджей в Света
Dj Deso е един от любимите ми Ди Джеи
Аз например, докато бях състезател и учех в Национална Спортна Академия „Васил Левски” в гр. София, слушах по време на тренировките си китайска музика. Ако не вярвате питайте трибойците Крум Крумов или Здравко Занев. А на първото си Световно първенство по силов трибой, излезнах на подиума под съпровода на една песен на Майкъл Джексън, чието име не си спомням, но пък мога да я изтананикам. Докато живеех пък в общежитието на 70 блок в Студентски град, съквартирантът ми, който пък беше студент по сумо се навиваше за тренировка с яка чалга… но от баш чалгата. А сега пък е време за награда на тема музика.

Познай песента на Muscle Beach и може да спечелиш Fat Gripz

Наистина може да спечелите тези оригинални ръкохватки за силови тренировки, чиято продажна цена в интернет е $39.
Тренировки по сумо и диета на сумисти
Познай песента, коментирай, сподели и може да спечелиш „Fat Gripz“
FAT GRIPZ са най-новите и супер известни ръкохватки за силови тренировки, които ще ти помогнат да добавиш по лесно мускули, взривна сила и издръжливост към ръцете си. Тези дебели ръкохватки изместват стреса, който се получава по време на тренировка далече от ставите и го насочват към мускулите, където му е мястото, защото дебелата им повърхност разпростира теглото върху по-голяма площ на ръката.

За целта обаче е необходимо:

1) Да познаеш името на песента, която звучи на страниците на www.MuscleBeach.eu. 2) Да напишеш името й като коментар чрез формата за коментари(по долу) в сайта ми. 3) Да споделиш MuscleBeach.eu в твоя профил във фейсбук. Един от участниците в играта изпълнил условията й ще спечели ръкохватки „Fat Gripz”. Печелившият ще бъде избран чрез жребий. Краен срок за участие в играта: 1 юни 2016г.

8 thoughts on “Познай името на песента в „Muscle Beach“ и може да спечелиш тези „Fat Gripz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *