Позволени стимуланти за ползотворен фитнес

Фитнес залата е мястото, където голяма част от хората с изваяни тела работят върху поддръжка-та на тялото си като пчели работнички.

Голяма част от нас обаче не са професионалисти работещи във фитнес зала, което ще рече, че ще трябва да изберем кога да тренираме-преди или след работа.

Ако решим сутрин рано преди работа да започнем деня си със тренировка във фитнес залата е перфектно, но от една страна.
Рано сутрин фитнесите не са толкова пълни, колкото вечер например особено в интервала между 17:30 и 20:00 часа.
От личен опит го казвам.

Причината е, че просто да станеш сутрин в 5.00 часа за да направиш първото си за деня хранене, и час и половина-два по-късно да си във фитнеса и да спортуваш е някак си доста трудничко, особено, ако не си си легнал в 22.00 часа.

 

Друг вариант е да тренираме веднага след работа. В зависимост обаче от работата ни не на всеки му прелива енергията за фитнес в края на работния ден.
Обикновено след работа отново умората в тялото ни се е понатрупала, очакват ни и домашни ангажименти, така че отново лампата ни за тренировка във фитнес центъра светва на червено. Какво да направим тогава-може би се запитват много от нас?

Отговорът е прост! Ами определено трябва да направим нещо по въпроса за да светне лампата ни зелено, защото в противен случай дори и да долазим с последни сили до фитнеса-тренировката ни просто ще е реално погледнато загуба на време и пари.
Или с други думи казано просто отиваме и спонсорираме фитнеса, а след време може и да го намразим поради липсата на резултати.

Сега ще ви представя някои стимуланти за преди тренировката си:
1. Час преди тренировка изпийте доза суроватъчен протеинов шейк. Той ще предпази мускулите ви от разграждане и ще ви зареди с енергия.
2. След като влезете във фитнес залата не се насочвайте веднага към тренировката. Приведете се във спортна форма, след което поседнете на бара и си поръчайте енергийна напитка според вашите цели, която ще ви презареди с енергия.
3. След двайсет-трийсет минути се насочете към залата за тренировка. Какво ще ви стимулира там хм… вие си преценете. Но едно от нещата, които нас мъжете ни стимулира в залата са честно казано жените с изваяни тела. Не греша нали! Само внимавайте да не си провалите тренировката ако случайно в залата в която спортувате има такива жени.

А като заговорихме за такива жени нека ви представя момичето със съвършените пропорции на тялото постигнати със много тренировки и здравословно хранене, момичето на което дава напътствия не кой да е а известният български културист Митко Димитров.

Представям Ви-топ моделът на модна агенция „Визаж” Биляна Йотовска.
23 годишната софиянка Биляна е един от най-успешните модели, който наскоро нашумя със страшна сила. Впечатлен от нейната визия аз реших да проведа интервю с нея с доста стандартни и естествено нестандартни въпроси, които просто аз няма как да не задам. Точно, когато реших да проведа интервюто с нея аз я заварих на плажа.
Тя ме помоли да проведем интервюто по късно вечерта-така и направихме:

http://www.vratovrazka.com/%C7%E4%F0%E0%E2%EE%2B%F2%FF%EB%EE/%D2%EE%EF%EC%EE%E4%E5%EB%FA%F2%2B%C1%E8%EB%FF%ED%E0%2B%E9%EE%F2%EE%E2%F1%EA%E0/

2 thoughts on “Позволени стимуланти за ползотворен фитнес

  1. Mixed Martial Arts Workout says:

    Красивите жени във фитнесите само пречат на трениращите мъже. Почивките между сериите стават перкалено голями. Концентрацията спада. Риска от травми нараства. И постепенно всички приключват с малките мускулчета и почват да тренират гърди и бицепс 🙂

  2. Admin says:

    Уоооуу! Факт е! Съгласен съм! Но ако си спазваме почивките, тренировката наистина става по приятна и то доста 🙂 Важното е да пренасочим връзката мисъл-мускул към мускулите си! Което в случая наистина не е доста трудоемко и само професионалистите могат да се справят, но гаранция няма 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *