диета за лятото

Правилен старт с фитнес и диета за лято 2016

Фитнес инструктор 2016 година

И ето, че посрещнахме 2016 година и отново след няколко дни хукваме по фитнес залите и диетите. С много хъс, плод на поетите огромни количества и прости, и сложни въглехидрати по празниците!

До истинското лято остават точно шест месеца и ако през тези месеци спазваме правилния хранителен и тренировъчен план за отслабване, повишаване на мускулната маса или пък взривна сила! То ще се радваме на добър мускулен тонус, завишено самочувствие и не на последно място – ще се чувстваме като Холивудска звезда на плажа, обирайки погледите.

И от понеделник фитнесите започват да се пълнят, и от понеделник започват да се търсят най-добрите фитнес инструктори, и от понеделник започват се диети, и добавки и т.н.

ЗА ЛЯТОТО, ТРЯБВА ДА СТАНА МНОГО НАЦЕПЕН… НО НЕ НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО

За лятото, трябва да съм много нацепен, обикновено е първото „здрасти“ с което съм се сблъсквал веднага след новогодишните празници. И всеки започва с много хъс! Започва и с добавки, а покрай добавките посяга и към стероидите, които обещават наистина сериозни резултати.

И за да не се изпада в извънредни ситуации, то прочетете следващите редове и ги запомнете добре, преди да стартирате своята подготовка за лятото.

1. Ако не сте тренирали отдавна, то първата-втората седмица тренирайте с около 50% от максималната работна тежест, като целта е постепенно да подготвите мускулатурата си към предстоящото голямо натоварване.

фитнес и диета , тренировъчен партньор

2. Тренирайте с фитнес инструктор или с тренировъчен партньор за да бъдат тренировките ви интензивни и с максимално качество. Без допълнителна помощ в последните(най-важни) 3-4 повторения – няма да сте доволни от крайния резултат!

фитнес меню за офиса и вкъщи

3. Започнете да спазвате правилната диета(хранителен план) още от първия ден за да се възстановявате бързо, за да предпазите организма си от преждевременно износване, и да забързате метаболизма си(повече мускули и по малко мазнини).

fitness_dobavki

А, КАКВО ЩЕ БЪДЕ ВАШЕТО РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМА НА АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ БЕЗ ЛЕКАРСКИ НАДЗОР

Решението за приема на анаболни стероиди ще намерите в стихотворението, което спретнах по време на последната ми тренировка за 2015 година…

Фитнес добавки най-добри Подмладявам се бързо неусетно дори. Блъскам хормони на гладно още от ранни зори. А сърцето… тупти ли тупти.

Андрол под езика за супер ефект, растежен подкожно и вече се чувствам терминатор велик. А сърцето… тупти ли тупти.

И после на фитнес. Клякам със триста и погледите в залата на всички събирам, и… неусетно… умирам! А сърцето… спря да тупти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *