Клин за тренировки

Pro Athlete или как да тренираш с високо самочувствие във фитнес залата?

Клин за тренировки
Какво различава про атлета от останалите в залата?

Когато съм във фитнес залата и се подготвям за поредната силова тренировка от личен опит споделям, че всеки „дразнител“ е от значение.
И колкото повече са положителните дразнения, толкова по добре.

И нека започнем с екипировката за тренировки

Добрата екипировка е едно от нещата с първостепенно значение за провеждането на качествена тренировка, защото освен, че ще тренирате качествено, то и самочувствието ще бъде на ниво!
А доброто самочувствие е от не малко значение за всичко.

Pro Атлетити винаги тренират с професионална екипировка и това е един от „белезите“ по който се отличават сред всички. И тази екипировка няма да я срещнете във всеки магазин, а само в специализираните фитнес шопове.

Упражнения за трицепси
Разгъване на скрипец за трицепси

Погледнете сега към паркинга на фитнеса и ми кажете, колко лъскави автомобила виждате. А сега погледнете във фитнеса и ми кажете, колко хора виждате с професионална екипировка за фитнес с изписани върху нея големи мотивиращи надписи като – No Pain, No Gain; Shut up and Squat; Pro Athlete; Hardcore Ladies и др.
Моят опит обикновено сочи в полза на лъскавите автомобили.

Три важни неща при избора на фитнес екипировка?

  • Еластична екипировка

Първо запомнете, че щом сте във фитнес залата, то със сигурност ще тренирате и силово, и колкото по силово, толкова по добре.

Упражнения за дупе и бедра
Squat time!

Благодарение на тежките силови тренировки ще изваяте своето красиво тяло. Така, че изберете си еластични дрехи(клин, шалвари и др.), които няма да ограничават движенията при изпълнението на базови упражнения като клек и мъртва тяга например.

  • Цвят

Казват, че всеки цвят има своето значение. Например червеното е символ на любовта и живота. Но също е цветът на огъня и кръвта и се използва като символ на смелост. Лилавото пък е символ на властта, и в древността византийските императори са залагали на този цвят.

Концентрация във фитнес зала в София
Всъщност екипировката мотивира, но може и да… разконцентрира! 🙂

Белият цвят символизира духовната и физическа чистота. Въпрос на вкус е какъв цвят ще си изберете, и изберете този, който най-много се харесва на Вас, защото ще се отрази на самочувствието и тренировките.

  • Марка

Лично аз не съм „маркопоклонник“ и при избора на екипировка за тренировки, първо поглеждам към качеството на материала и дизайна и чак на края към фирмата производител.

Онлайн магазин

По същия начин постъпихме и при избора на клина „Pro Athlete“, който ни грабна от раз в онлайн магазина на www.Bewear.bg и беше главния инициатор на днешната тема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *