Ще ставам Fashion маникюрист! Едно предизвикателство с подкрепата на Alison.bg (видео)

Професионално оборудване за козметични фризьорски салони

Alison.bg е магазин предлагащ професионално оборудване за козметични и фризьорски салони. Името му звучи нещо като „Алиса от страната на чудесата“, което ще рече, че в него може би има нещо приказно. Но нека ви разкажа как попаднах в него, търсейки професионално оборудване за маникюр.

Професионално оборудване за козметични и фризьорски салони

По време на пандемията (април или май беше) наречена COVID-19, докато милиони хора бяха изпаднали в стрес. Аз Мартин Гергов се чувствах, отново приказно. Всъщност всеки мой ден е такъв – приказен. И точно по това време се роди една идея. Идеята беше да си направя маникюр на безименния пръст. Веднага споделих идеята на моята съпруга, която е майстор маникюристка в София. И тя се съгласи. И ми направи Fashion маникюр.

Професионално оборудване за козметични фризьорски салони

И след това идеята ми мутира. Той се превърна в рекламен маникюр. А след това реших да предизвикам себе си, като се пробвам да стана маникюрист. И така да развия една моя идея. Една нова мода за мъже наречена Fashion Manicure (маникюрът е на безименния пръст и се изгражда с гел лак). Въпреки, че идеята една от най-скъпите стоки на света. Всяка идея се нуждае от подкрепа. И същата намерих търсейки в Google…

Професионално оборудване за козметични и фризьорски салони!

Написах няколко ключови фрази в Google търсачката сред които бяха козметичен стол, професионално оборудване за козметични и фризьорски салони и подобни. Просто исках да си взема един професионален стол за маникюрист. Стол за моите бъдещи клиенти! И реших, че няма да ми е проблем да се науча да правя и педикюр. И така попаднах в Alison.bg. Вижте подробности във видеото!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

НАПРЕД КЪМ ALISON.BG - КЛИКНИ ТУК

За старт поръчах следните професионални козметични уреди!

Малък черен козметичен стол

Този козметичен стол представлява удобна за работа козметична табуретка. Тя е със стабилна петолъчна основа, с гумирани колела, с възможност за сваляне на облегалката.

Козметичен стол

Характеристики на козметичния стол:

  • размери на седалката, диаметър 32 см;
  • височина мин. 50 см;
  • максимална височина 64 см;
  • хидравлична;Удобен козметичен стол за пациенти

Всъщност това е модерно козметично кресло, което ще използвам за моите бъдещи пациенти. Много удобна седалка с модерен външен вид.

Стол за фризьорски салон

Висококачествената еко кожа е гаранция за по-лесна грижа за мебелите. Креслото е регулируемо нагоре и надолу, и с гумирани колелца.
Стойка за педикюр

Поръчах си и тази стойка за педикюр с регулируема височина. Тя може да бъде полезна при извършване на различни видове процедури на краката, и по-специално при извършване на педикюр.

Стойка за педикюрAlison.bg са напълно посветени на това да предложат възможно най-добрите продукти на възможно най-добра цена! Компанията навлиза на българския пазар през 2019 година, като идеята и е бързо да се утвърди като лидер в доставките на професионално козметично и фризьорско оборудване.

Високо качество, бърза доставка и апетитна цена. Това е тяхната мисия и това желаят да предложат на клиентите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *