Professional bulgarian blogger

От днес съм с Международна карта за професионални травел журналисти

Определено писането на публикации на тема фитнес е едно от любимите ми занимания. В тази насока съм бил водещ в предавания, провеждал съм и провеждам интервюта, водил съм и водя здравни рубрики в Национални печатни издания(вестник „Труд“, списание за бременност и майчинство „9 Месеца“ и др.) и онлайн издания(Puls.bg). Друго любимо за мен хоби, което се превърна и в професия е пътуването!

От както създадох рубриката си „Pro Test Blogger” в която започнах да правя ревюта на продукти, хотели и услуги на компании от цял свят!
И от както получих подкрепа и от най-големия производител на велосипеди в Европа – “MAXCOM”! Започнах да работя и в сферата на пътуването!
И така… 2 дни преди Рождения си ден(на 18 май ставам на 22 години ;))…

Имам удоволствието да съобщя, че днес получих Международна  карта за професионални журналисти „The International Travel Writers Alliance Press Card”!

Картата ми бе изпратена лично от Ashley Gibbins, директор на „The International Travel Writers Alliance“ и е призната от организациите на туристическата индустрия и техните партньори, и агенции по целия свят.
Тя е доказателство за професионализъм и ми осигурява редица привилегии по Света.

Professional bulgarian blogger
Press Card

Също така тази карта ми дава правото като Международен журналист да споделям пътуванията си(ревюта на хотели, почивки, забележителности) в Международното онлайн списание за пътувания „AllWays Traveler”.

Професионален блогър

Подробна информация за Международното онлайн издание за пътувания „AllWays Traveler“ , вижте на официалната му интернет страница: http://www.allwaystraveller.com


Виж още от блога:

Mr. 3Hours – Тест Блогър. Покажи твоята гола истина в моето предаване! Покани Mr. 3Hours! Стиска ли ти?


https://mgergov.com/toraefimerida/therma-cuts-otslabvane-12-kg/


https://mgergov.com/toraefimerida/%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B0-2017/


[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″] [mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“3″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1122, 1131, 1341″ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!

3 thoughts on “От днес съм с Международна карта за професионални травел журналисти

  1. Георги Георгиев says:

    Честит рожден ден. Пожелавам ти здраве, радости и неизчерпаем късмет. Годините са нищо, щом ги живееш пълноценно и най-важно – да ги живееш като ЧОВЕК. Хубав празник и кураж- най-доброто тепърва предстои 🙂

Comments are closed.