Ако си фен на спортните мъжки облекла, то това пролетно-лятно яке е за теб

мъжко спортно яке

Всяка пролет и всяко лято са познати с позитивното настроение, което ни носят слънчевите лъчи и повишаващите се, приятни температури. Лятото е време, когато подхранваме организма си при това напълно естествено с витамин D директно от слънцето. Нужно е просто да прекарваме достатъчно време(15-30 минути) под светлината и топлината на неговите лъчи.

Но не трябва да забравяме, и за по студените часове на пролетно-летния сезон, когато температурите значително падат. За тези часове от деня(рано сутрин или късно вечер) е необходимо да си имаме нещо за наметване, както се казва. И това „нещо“ е идеално да бъде хем удобно, хем модерно, хем с дълъг ръкав, а ще е добре да има и качулка в случай, че завали дъжд или пък задуха вятър.

Представям ви новото си пролетно-лятно мъжко яке „Tony Backer“ колекция пролет 2018!

Това пролетно-лятно мъжко яке е подходящо и за пролетта, и за лятото. Якето е изработено от Италиански дизайнери, а в България влиза благодарение на верига магазини за мъжки и дамски дрехи „Red Point“. Това яке е точно за теб, ако си фен на спортните мъжки облекла.

Видео ревю. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Изработено от лека шушлекова материя е напълно подходящо за пролетния и летния сезон, като умело предпазва от вятър и дъжд.

Якето има скрита качулка в задната част на стилно високата си яка, които са също са задължителен елемент в цялостната пролетна и лятна визия. Изчистения еднотонен цвят позволява лесна комбинация, както с дънки и спортни панталони, така и с долнища в памучен вариант и кецове по избор.

пролетно мъжко яке
Колекция Пролет 2018г.

Виж цената на якето - кликни тук

Цветният цип следващ цялата дължина на модела придава допълнително още по модерен завършек. В областта на кръста и ръкавите има ластик, който прибира якето по тялото.

Бъди уверен в избора си и грабни удобно леко яке, подходящо за сезона

Това яке се предлага и в друга цветова гама, като разновидностите ще видите в официалния онлайн магазин на „Red Point“ на адрес https://red-point.bg и/или на място в Гранд МОЛ, гр. Варна.

Виж снимки от фотосесията ми с пролетно-лятно мъжко яке „Tony Backer“ (кликни на снимките за отваряне в голям формат)

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8344″]

За да сте сигурни за размера си, споделят от екипа на „Red Point“ :

Ползвайте опцията ни/филтър метърче, с която всеки клиент много лесно може да определи желания размер, дори по категория. Друг такъв филтър в онлайн магазин за момента(20.03.2018г.) няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *