Да подсладим лесно протеиновата си закуска с бял протеинов шоколад

протеинов шоколад от Гренейд нутишън

Протеинов шоколад или черен шоколад е по-добре да включим в закуската си! Закусвай като крал, обядвай като принц и вечеряй като бедняк е неправилна притча! Правилната притча според мен, гласи така: Храни се като крал на всеки 3 часа! Но от тук си задавам въпроса, как да се храним здравословно, особено в ранните утринни часове. Тогава да си призная, както на мен, така и на доста хора предполагам, им се хапва нещо сладко. Например шоколад! А шоколадът не съдържа протеини, богат е на захари и мазнини. Всъщност обаче има и много по-диетични да го кажем, шоколади, които голяма част от непрофесионалните потребители не познават.

Представям ви протеинов шоколад „Spread“ на Grenade Nutrition, Англия!

Това е супер вкусен течен, протеинов шоколад, който може да вмъкнете като десерт в своят хранителен план. В него е добавен суроватъчен протеин, и се предлага в няколко вкуса – бял, кафяв и черен. На мен най-много ми харесва белият шоколад.

течен протеинов шоколад Spread

Протеиновия шоколад „Spread“ на Английската компания „Grenade Nutrition“ лесно ще измести обикновения течен шоколад, който познавате!

  1. Защото е супер вкусен;
  2. Защото е богат и на протеини (20гр./100гр. продукт) ;
  3. Защото съдържа само 6 грама захар на 100 грама продукт;

Съдържанието на мазнини в 100 грама бял течен протеинов шоколад „Spread“ е 36 грама, а калориите са 516 kcal.

Това съдържание на мазнини и калории обаче, трябва да ни накара да се позамислим! Т.е. калориите и мазнините са почти, колкото калориите и мазнините на популярния течен шоколад в магазинната мрежа.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

И въпреки, че съдържа повече протеини и много по-малко захари от другия течен шоколад! Съветът ми е да не прекалявате с него! Яжте разумно, като го мажете на филийка от пълнозърнест хляб или оризовка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *