Обратно към дома ми „Pulse Fitness & Spa“, който вече отвори врати от днес. Let’s Go!
Блог, Фитнес

Обратно към дома ми „Pulse Fitness & Spa“, който вече отвори врати от днес. Let’s Go!

Pulse Fitness & Spa отново отвори врати за всички, които желаят да подобрят здравето и формата си, водейки активен начин на живот. Фитнесът е не просто най-добрият спорт с който ще изградите красиво, симетрично и здраво тяло, натоварвайки всяка мускулна група с точност дори с грамче така, както нито един друг спорт не може. Фитнесът е начин на живот, който ще те научи и да се храниш правилно, защото здравето е безценно, също като любовта!

Благодарение на фитнеса и правилното хранене ще бъдете различни от всички, които не са се потопили в този безценен свят. Ще излъчвате позитивна енергия, здраве и още, и още! И не се оправдавай, че няма време и/или средства за тренировки във фитнес залата. Винаги има начин! Затова инвестирай в здраве (фитнес, правилно хранене), а не в лекарства след време поради настъпили здравословни проблеми, обикновено пораждащи се от системна продължителна липса на физическа култура и правилно хранене!

Pulse Fitness & Spa

Pulse Fitness & Spa e достъпен за всеки, отново от 1 февруари 2020г.

Изключително щастлив съм, че отново ще можем да бъдем заедно и да водим любимия на всички ни активен начин на живот. Поздравления на управляващите, които стигнаха, макар и с доста закъснение до това решение – да отворят фитнесите. Защото фитнесите са нещо като братовчед на здравните заведения наречени болници.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ЦЕНИТЕ НА КАРТИТЕ - КЛИКНИ ТУК

Фитнесът и правилното хранене наистина лекуват и се грижат за здравето на всеки практикуващ го. Фитнесът и правилното хранене ще те заредят с позитивни емоции. Кой не желае да има хубаво тяло и здраве. Няма такъв човек, нали! Затова хич не му мислете и някаква смешна (честно казано) сума за карта в „Pulse Fitness & Spa“ си отделете и влезте във форма за лято 2021… и не само за него разбира се.

Фитнесът подобрява дори сексуалния живот. Ами да! Разбира се, че е така. Ще се видим скоро… в Pulse Fitness & Spa“. / По Здрави, Mr. 3Hours

Pulse Fitness & Spa е най-голямата и най-успешна верига фитнес клубове в България. Със своите 5 поредни годишни отличия за най-добър фитнес клуб, 10 ултра модерни локации, над 100 висококвалифицирани треньори и десетки хиляди клубни членове Pulse Fitness & Spa е категоричен лидер във фитнес и уелнес индустрията.

фитнес инструктор в град София

Вземи книгата за тренировки у дома. Кликни тук!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.