С „Труд“ във фитнес залата

труд във фитнес залата , Със Станислав във фитнес залатаКакво по приятно от това да станеш още преди изгрев слънце в неделя, да закусиш добре, като си приел поне около 20 грама белтъчини в храненето си и други важни съставки, като витамини, минерали и др.

А след като закусиш за да стартираш деня си още по-добре, и да се презаредиш за работната седмица с много енергия и настроение, ти препоръчвам да отскочиш до будката за вестници, и да си купиш неделния брой на вестник „Труд“.
Какво ще правиш след това ли.
Хм-ммм, много хубав въпрос, нали.
Сипи си чаша кафе и прегледай пресата.

Точно след като почти си изпил първата чаша кафе за деня ще достигнеш до страница 16 на която ще те чакам с поредната фитнес публикация в името на перфектната визия.

Йо-Йо-Йооо, Лет’с Гооо към фитнес залата

След прочитането й обаче, „грехота“ ще бъде, ако не се насочиш към фитнеса. Алилуя!
Именно това направи днес Станислав(управител в голяма фирма), който се регистрира за участие в поредната ми игра обявена на страниците на сайта.
Той дойде при мен във фитнес залата, усмихнат и зареден с положителна енергия, и с неделния брой на вестник „Труд“ в ръка.

Може би се питате, защо организирам подобни игри и безплатни мероприятия.
Защо, например миналата година раздадох хранителни добавки на стойност над 1200 лв., организирах риалити „На война с мазнините“ и още, и още.
Правя го, защото фитнесът е начин на живот и винаги ми доставя удоволствие, когато видя как някой спортува, как се грижи за формата си.
Правя го, защото се усмихвам на живота, а и той също ми се усмихва.
Бъдете положително настроени към него и вие, и изскубнете отрицателната енергия в себе си като ежедневно спортувате и се храните правилно.

И така след около десетина минутки педалиране на велоергометъра със Станислав пристъпихме към индивидуалната тренировка.
Наградата изготвяне на хранително-тренировъчен план на стойност 80.00 лв., и отстъпка от -15% за хранителни добавки, както предполагам разбирате бе спечелена от него.

One thought on “С „Труд“ във фитнес залата

  1. Станислав says:

    Гласно обещавам, че ще спазвам хранително-тренировъчният режим и ще си спечеля и потупване по рамото от Мартин Гергов! 🙂
    Успех на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *