На Фитнес със Samsung Galaxy Tab 8.9

Fitness with Samsung Galaxy TabС напредването на годините, напредват и тренировките, и силата и технологиите.
И ето, че настъпи моментът в който да направим ъпдейт на нашите верни помощници във фитнеса залата.

Както предполагам прочетохте още в самото заглавие, днешната тема ще бъде за вмъкването на таблета „Samsung Galaxy Tab 8.9“ като верен помощник на всеки спортуващ във фитнес залата.
От опит знам, колко трудно ми беше да мъкна един куп папки с тренировките на всеки – бланки с тренировките, анкети, бланки за отбелязване на повторения.

Продължавам с хронометър, химикал, подложка и немалка чанта от тези за лаптоп.
Опс и една раница кутии с храна, неизменна част от начина ми на живот.

ВСИЧКО НЕОБХОДИМО В SAMSUNG GALAXY TAB 8.9

Беше миналата година в навечерието на Новогодишните празници, когато се чудех какъв подарък да си подаря, защото знаех, че дядо Мраз вече не носи подаръци.
Исках да е нещо, което да мога да използвам всеки ден и да съм поне на 99% доволен.

В следващите редове ще ви изброя предимствата и недостатъците, които намирам от ползването на „Samsung Galaxy Tab 8.9“ , като мой помощник във фитнес салона.

Тренировъчни и хранителни програми – това са програмите на всеки един мой клиент съхранени в отделна папка. Благодарение на инсталирания офис пакет, мога да променям всяка една програма, да вписвам работните килограми и рекордите на момента само с няколко клика върху клавиатурата на таблета.

Таблет СамсунгХронометър – няма как да тренираме истински без да засичам времето за почивка между сериите и повторенията на всяко едно упражнение;

Бележник – именно там отбелязвам, колко серии сме направили до момента;

Онлайн фитнес помощ – благодарение на постоянната ми връзка с интернет, мога да изпратя току-що изготвената тренировъчна и/или хранителна програма до електронната поща на клиента;
Също така, мога да покажа и поръчаме още на момента и хранителни добавки от онлайн магазините за целта;

Календар – в него записвам дните и часовете за следващите тренировки;

Камера – благодарение на нея всеки фитнес инструктор ползващ устройството, може да заснеме упражнението, което изпълнява клиента и да бъде поместено в тренировъчната програма за още по-голямо удобство;

Работно време 24 часа – точно така, защото таблетът е малък и удобен за носене.
Винаги е с мен и по всяко време мога да окажа „спешна“ фитнес помощ, ако някой от клиентите ми има въпроси, защото битката с мазнините тече 24 часа в денонощието.

Bluetooth – благодарение на тази опция и допълнителни слушалки със същата опция може да слушате и любимата си музика по време на тренировката(не се препоръчва за треньори в процес на работа).

Фитнес инструктор, диетолог София

Относно недостатъците ще споделя, че все пак това устройство е с батерия и трябва да се зарежда(за предпочитане през нощта) , както и си носете зарядно за всеки случай, особено ако сте фитнес треньор и по цял ден сте във фитнес салона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *