Здравословен войник

Отлични резултати в 7 дневния курс за отслабване „На война с мазнините без повиквателна: [Muscle Beach]“

От 30 май до 05 юни 2016 година в град Китен беше проведен 7 дневния интензивен курс за отслабване „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [Muscle Beach]. На 29 май 2016 година в 20.00 часа заявилите участие курсисти пристигнаха в гр. Китен на предварително уговореното място. Последва настаняване в базата, първи измервания на процента мазнини и мускулна маса, обиколка на талия, прасци, бедра, ръце, гърди и килограми.

След като направихме измерванията всеки участник бе запознат с „Условията за участие“ и „Устава“ на мисия „На война с мазнините без повиквателна“ , като лично положи подписа си в знак на пълно съгласие.

КРАТКО ВИДЕО ОТ КУРСА!

Програма на 7 дневния интензивен курс за отслабване „Muscle Beach]

Ето как стартира един ден от курса

Денят от този курс за отслабване започва със събуждане в 05.30 часа, измерване на процента мазнини, мускулна маса и тегло в 05.45ч., чаша протеинов шейк и Grenade Fat Burner.

Как се топят мазнини и как се отслабва
Маршрутът, който е изпълнен със супер свеж въздух и така горим още повече мазнини.

В 05.55 часа вече сме навън и правим упражнения за разгряване на цялото тяло, а в 6.00 часа стартира първият ни преход, който е между 5-7 километра. Веднага след кроса всеки участник разполага с 20 минути лично време, а в 7.30 часа е второто по ред хранене богато на белтъчини, като този път е с твърда храна, приготвена от нашия Столичен готвач Алекс. Следва време за почивка в рамките на 60 минути, защото след кроса всеки се е поизморил и леката дрямка ни зарежда с нови сили.

Най-добър фитнес на Черно море
Пред фитнес студиото на 2 етажа „Live Max Kiten“

В 08.45-09.00 часа започва силовата ни тренировка във фитнес студио „Live Max Kiten“, където всеки ден тренираме по една мускулна група(най-добрия вариант на тренировка).

Релеф на мускулатурата
Памела определено вече е с завиден релеф още на 4-тия ден

Целта е всеки участник да заучи правилното изпълнение на базовите силови упражнения, както и да се научи да бъде идеалният тренировъчен партньор.

Как се пази правилно по време на работна серия
Памела помага на Катрин по време на тренировъчна серия за гърди. Това е една от целите на курса!

Тренировката и обучението приключва в 11.00 часа, когато е поредното ни хранене богато на белтъчини в което включваме и грейпфрут!

Ябълки пектин за отслабване
В курса се включиха и нашите Vitapectin.bg партньори от гр. София, благодарение на които единият ден почти не го усетихме как мина. А другите вече са по лесни с Ябълков пектин!

По време на гостуването на нашите партньори в тренировката ни се включиха и много други участници от плажа, а имаше и дори видео връзка с въпроси на онлайн зрители от групата ни във фейсбук!

Шейк с ябълки
Димитър пробва здравословния ни шейк с ябълков пектин преди сутрешния си крос

И отново следва почивка в рамките на 45 минути, а веднага след нея започва лекция на тема фитнес и хранене в рамките на час.

Хранителен план за отслабване
По време на курса се изготвя хранителен и тренировъчен план на всеки участник

Остава ни още час въртене на велоергометъра или тренировка по бокс и е време за вкусен протеинов обяд приготвен от готвача ни и почивка до 15.00 часа.

Рецепта за кюфтета от риба
Рибени кюфтенца на плажа. Благодарим ти Алекс! Много са вкусни! 🙂

В 15.00 часа всички тръгваме за плаж, защото тенът е от голямо значение за подчертаване на формите.

Плаж на морето в Бургас
За плажа тръгваме така + 2 вериги от по 14,5 кг всяка

На плажа също правим упражнения, но в рамките на 5 минути през 20-30 минутки за да не заспим и изгорим от слънцето!

Тренировка на плажа с вериги
Памела тренира на плажа за бицепси с вериги „Imba Fit“

И така до 17 часа, когато потегляме към базата. Взимаме си душ, пием по чаша протеинов шейк, фет бърнър и се отправяме за преход, който варира от 10-15 км.

Тюленова кожа
Естествен калипер. Колкото по лесно може да защипе кожата ти, толкова по нисък е % на подкожните мазнини. Ако пък не може изобщо да я защипе…. най-вероятно сте с „тюленова кожа“! 😉

Веднага след прехода идва ред на последното хранене за деня – протеинова вечеря приготвена от готвача Алекс!

Резултати и моят коментар в края на мисията

Да се решиш на този курс не е лека задача, а да го завършиш е въпрос на психика, физическа издръжливост и мотивация от страна на водещия(да направиш така, че трудното да стане забавно и да не се усеща тежестта му) и може би затова, хората записали се до момента са все хора уверени в себе си и доказали се в живота. В първата, втората и третата група до момента са записани само жени, но съдейки по биографиите им стигам до извода, че са наистина силни и уверени във възможностите си хора! И първа група вече го доказа!

Здравословен войник
Снимка за спомен от връчването на грамоти „Здравословен Войник“

По време на мисията имаше трудности. Една от участничките на име Катрин, имаше тежка травма от миналото в областта на глезена, която се „обаждаше“ от време на време. След 3-тия ден болката започна да се усеща повече и намалихме скоростта на движение, както и включихме други упражнения за Катрин. Въпреки болката и лекото накуцване Катрин издържа мисията до край, като не загуби чувството си за хумор, което определено й помагаше.

По голям разход на калории с тренировка във вода
Лицеви опори в студената вода = по голям разход на калории

Не пропусна да сложи 5 килограмов диск в сака ми за тренировки, както и да се прави, че припада от болка, а всъщност ни върза, скри табелата за плажа „MuscleBeach“ и за капак залости вратата на стаята ми с маса за гладене и ютия!

В крайна сметка мога да споделя, че съм изключително доволен от постигнатите резултати на тези две големи дами и с радост и почест заслужиха грамотите си „Здравословен Войник“.

Ето и резултатите, които постигнаха

И така дните един по един се изнизаха и настъпи последният ден в който победителите в „На война с мазнините без повиквателна“ определено бяхме ние. Победихме, защото бяхме екип! Защото чувството ни за хумор не ни напусна дори за секунди и в най-тежките моменти!

Памела беше с 26% подкожни мазнини в Ден 1 при тегло 52,400 кг, ръст 160 см и възраст 37 години. Има и две деца. Мускулната й маса беше по малко от мазнините. В последния ден от курса процента й мазнини беше 20,8% , а теглото й беше същото(представете си само например 1 кг вълна (мазнина) и 1 кг олово (мускули) като обем за по ясна представа). Това е невероятен резултат! Останалите резултати – вижте в таблицата по долу.

Памела свали 6 процента мазнини за 7 дни
Резултати на Памела

При Катрин резултатите също са впечатляващи, но имайки предвид факта, че не желаеше да пие от протеиновите шейкове, както и забавеният й метаболизъм, то нейните резултати започнаха да се променят след 4 ти ден. Вижте по долу в таблицата.

sedem dni kurs otslabvane , Резултати от отслабване на Катрин
Резултати на Катрин!

A разликата в мерките на талията беше от 79 см на 67 см (мерили сме измерванията по 2 пъти за по сигурно).

Курсът „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [Muscle Beach] продължава… Онлайн!

„На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [Muscle Beach] продължава! И всеки решил да загуби възможно най-много мазнини за 7 дни, както и да му бъде изготвен хранителен и тренировъчен план, който да следва след мисията, да се научи да тренира правилно във фитнес залата, да се храни правилно и да си изгради желязна дисциплина!!! Готов ли си за битка с мазнините? Готов ли си да промениш живота си?

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО!

За да научиш повече за моята биография, изгледай видеото

ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

фитнеси "west gym" работят и с карти "multisport"

Ако желаеш консултация с мен, да ти бъда личен фитнес треньор, да препоръчам хранителен и/или тренировъчен план. Разгледай плановете по долу!

Планове

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ... ТРЕНИРОВКА ОТЛОЖЕНА ОТ ТРЕНИРАЩИЯ В ДЕНЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ СЕ СЧИТА ЗА ПРОВЕДЕНА!

VIP 8
240 лв
Пакет от 8 тренировки с личен фитнес треньор с 1 потребител
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Валидност: 30 дни
Виж Повече
VIP 12
340 лв
Пакет от 12 тренировки с личен фитнес треньор с 1 потребител
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Валидност: 30 дни
Виж Повече

Попълни "Анкетната карта" и да започваме!

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор. Фитнес центрове "West Gym", работят и с карти "Multisport".

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

2 thoughts on “Отлични резултати в 7 дневния курс за отслабване „На война с мазнините без повиквателна: [Muscle Beach]“

  1. Йорданка Макавеева says:

    Браво за резултатите на момичетата. И аз смятам да се запиша, но изчаквам да видя, кога ще ми бъде отпуската.

  2. Адриана says:

    Чакам с нетърпение моята дата. Харесвам този стил на тренировки. Браво момичета! Поздравления за дисциплината и резултатите. Надявам се разделя с мазнините скоро. :))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *