Застава в село Черна Черква

Мисия: [BIKE] – Ден 12. Грабни велосипеда и хайде към заставата в село Черна Черква!

Ден 12 от съвместния ми проект с най-големия производител на велосипеди в Европа „MAXCOM“ – „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] е под главното командване на един майор от запаса. Именно този майор е главният виновник, който разпореди и подкрепи мисията. А нейната крайна точка беше една застава в която той е бил младши лейтенант преди 40 години.

Велом марш от град Ивайловград в търсене на заставата в село Черна Черква

Часът е около 12.00ч. и слушайки песента „Велик е нашия войник“ настъпвам метър след метър, километър след километър към село Черна Черква. Маршрутът минава покрай село Мандрица, и това е един от любимите ми маршрути за колоездене. Времето е слънчево със средно силен ветрец и първите летни лъчи, започват да се усещат повече, и повече с всеки изминал ден. Разстоянието от град Ивайловград до село Черна Черква е около 35 километра! Но! Имайте предвид, че след село Меден бук пътят до село Черна Черква не е асвалтов, а горски и е подходящ за педалиране само с планински велосипед.
Костенурки по пътя за заставата
По пътя има доста костенурки. Внимавайте!!!
Също така в този ден може да забравите за тренировката си за бедра, защото от село Меден Бук до село Черна Черква пътят, чието разстояние е около 3 километра е доста стръмен(ще го видите във видеото по долу) . Не се радвайте много и на надолнището след това, а бъдете супер внимателни, защото има опасни дупки и коловози.

Видео материал от велопрехода до село Черна Черква

А сега може да отпуснете десния си крак в поза „свободно“ и да изгледате видео материала, който спретнах от днешния ден в мисия: [BIKE].
Напомням, че особено през горещите дни е изключително важно да пиете достатъчно вода за да се предпазите от бърза умора, схващане на мускулите и възможни здравословни проблеми.

Не забравяйте и за храненете!

Хранете се правилно на всеки три часа, като си носите храната в раница. Хранейки се на три часа, осигурявате постоянен приток на хранителни вещества и така педалирането на дълги разстояния е здравословно!
Оризовка за отслабване
Едно от храненията ми днес – оризовка и протеинов шейк
Ако ви се хапва нещо сладка, то може да направите следната комбинация от най-вече сложни и малко прости въглехидрати. Това няма да навреди в отслабването, а напротив. Намажете лек пласт конфитюр от цели плодове върху една оризовка и върху нея прикрепете още една! Вкусно е и гори мазнините! Естествено добавяме и протеинов шейк!

Подходящ Фет бърнър

За още по добри резултати в случай, че желаете да отслабвате и по лесно справяне с умората  – добавете и подходящ фет бърнър. В случая бих ви предложил един фет бърнър на много добра цена, който лично съм пил, а и не само аз. Името му е Therma Cuts. Между другото днес километрите, които съм навъртял с велосипеда ми стават около 1400 км и вече се радвам и на плочките, които се бяха поскрили преди тях.
Плочки на корема програма
Задоволителни плочки на корема! 🙂
Времето днес беше хубаво за плаж и въпреки, че аз не успях да се възползвам изцяло от слънчевите лъчи, то „Sprint Apolon 29“, определено успя. Хем се понамокри в реката, хем се и попече на тревата!
Добър плаж в България
На плаж! 🙂
Нащраках още няколко снимки за да изпълня на макс „заповедта“ на майора и се отправих по надолнището към село Меден Бук.
Гранична застава Черна Черква
И това е останало! 🙂

Кучкарник
И това…

Мост
И това…

ГОСПОДИН МАЙОР! ЗАПОВЕДТА Е ИЗПЪЛНЕНА! 🙂

„На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] се провежда с любезното партньорство на най-големия български производител за велосипеди в Европа „MAXCOM“. Вело магазин Добър велосипед за деца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *