Прашната Истина за Бодибилдинга и Диетите! Семинар(практика + теория).

Добър фитнес инструктор София
Най-добър семинар за фитнес тренировки, диети, правилно хранене и фитнес инструктори
Да срещнеш истината днес е трудно, защото тя e в „прахта“
Ако се върнем назад във времето на бодибилдинга ще научим много истини, които за голяма жалост днес, трудно може да научите, защото са останали под някой ръждясал диск в някоя стара фитнес зала. Но тя, истината винаги излиза наяве!“ / Мартин Гергов

Началото

Началото на бодибилдинга датира още през 1934 година, като за негов основоположник се счита Джо Уидър(треньор на редица знаменитости като Арнолд Шварценегер, Франко Коломбо, Стив Рийвс и др.), който е роден на 29.11.1920г. в Монреал. Тогава фитнес гуруто се снабдил с една ос и две колела от едно трамвайното депо и от тях направил щанга и така започнал да вае тяло, сила и психическа мощ, а след години изваял и първите културисти, което дава правото да го наречем “Бащата на Бодибилдинга” и зараждането на тренировките със свободни тежести.

Запомнете добре следващите редове

Няма по добра тренировка за изграждане на мускулите на тялото и никога няма да има по добра от силовата тренировка със свободни тежести.
Тренировка за гърди снимки
Силовите упражнения със свободни тежести са и за мъжете, и за жените
И това е така, защото можем да дозираме тежестта за всяка една работна серия с килограмче, с грамче дори и да следваме естествените правилни движения, които „лъскавите машини“ и маркетингови фитнес програми никога няма да ни позволят, защото ще изгубят безброй финансови средства!
“Хубавото при силовите упражнения е, че не само укрепват и заздравяват целия организъм, но и че те могат да се дозират абсолютно точно с грамче, килограмче. При футбола например хората бягат, скачат, ама според ситуацията на топката, което не е правилно натоварване за укрепването на тялото. При нас тренировката не е според ситуацията, а според адекватните възможности на всеки човек съобразно неговия пол, възраст и т.н.” / В интервю проведено от мен(Мартин Гергов) за Vratovrazka.bg с преподавателя ми по тежка атлeтика в Национална Спортна Академия „В. Левски“ – Професор Павел Добрев.

Запомнете, и че…

1. Няма вълшебни диети, но има правилно хранене и хранене в предсъстезателна подготовка(състезание, фотосесии и др., те не могат да се спазват цял живот).
Дупета видео и тренировки
Клякане с широк разкрач е най-доброто упражнение за дупе
2. Няма упражнения за мъже и упражнения за жени. Те са за всички.
семинар за фитнес в ивайловград , Без правилни тренировки, дами... тези дупета ще бъдат просто мечта
Без правилни тренировки, дами… тези дупета ще бъдат просто мечта
3. Вашето тяло не свиква с упражненията. Просто не тренирате качествено(не се влагате в работните серии, тренирате без тренировъчен партньор) и/или не изпълнявате правилно упражненията.
„Не казвайте, че тялото свиквало с едни и същите базови упражнения, които правите. Просто не увеличавате тежестта, не засичате почивките си между сериите, тренирате без тренировъчен партньор, който да помогне за последните 3-4 повторения, не се храните правилно, не пиете достатъчно вода, нямате добро възстановяване. За какви резултати да си говорим тогава! Когато изпълняваме едно базово упражнение години наред, ние толкова го усъвършенстваме, че то става като един танц, като една походка и усещаме всеки милиметър от неговия път към успеха. И още, и още…“
Но на думи изглежда лесно, по трудно е да се запомни и още по трудно е да се изпълни качествено, като имам предвид – правилни тренировки, правилно хранене, правилно възстановяване.

Там, някъде в прахта

Да срещнеш истината днес е толкова трудно, защото тя стои и чака там някъде в прахта и никога няма да бъде допусната в „лъскавия“ фитнес!
Фитнес зала с добър фитнес треньор в София
Време е за: Истината в тренировките и правилното хранене
И ако желаеш да я научиш, заповядай в семинарът посветен на правилните техники и хранене в сферата на бодибилдинга – „Истината“.

И още:

  • Настаняване в хотел в гр. Ивайловград (2 нощувки) ;
  • Шест високобелтъчни хранения на ден (общо 12 хранения за 2 дни – Premium пакет) ;
  • Посещение и тренировки във фитнес зала от „Ерата на Арнолд“ ;
  • Практическа част относно правилното изпълнение на базовите упражнения ;
  • Практическа част относно правилното оказване на помощ в работна серия ;
  • Теоретична част относно правилното хранене в зависимост от целите;
  • Видеозаснемане на правилното изпълнение на упражненията;
  • Изготвяне на хранителен и тренировъчен план на всеки участник в зависимост от целите – намаляне на подкожните мазнините, повишаване на мускулната маса или взривна сила;
  • Свободно време(за посещение на красиви местности от миналото в района) .

Водещ на семинара (теория + практика)

Водещ на семинара ще бъда аз Мартин Гергов – бивш пехотинец и състезател от Националния отбор на България по пауърлифтинг. Четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг), четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист, 4-ти на Световното по пауърлифтинг за младежи по мъртва тяга 2001г. Видео интро Изгледайте следния видео материал, който ще ви дозареди с мотивация! Увеличете и звука!!! Лични рекорди в категория до 75кг: Клек: 250 кг; Вдигане от лег: 180 кг; Мъртва тяга: 280 кг(по време на тренировки)

Мои треньори са били:

Митко Иванов – Национална Спортна Академия Андон Николов – Олимпийски шампион по вдигане на тежести Иван Абаджиев – Треньор на редица Олимпийски шампиони Галин Коларов – Балкански шампион по културизъм Доцент Димчо Бъчваров – Национална Спортна Академия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *