Как да бъде Оптимизиран един мъж за да не попада на нежелани „ботове“ + (видео)

Интернет реклама и сео конференция 2016
На 22 април 2016 година в „Интер Експо Център“, гр. София за поредна година се проведе най-голямата „Online Advertising“ — конференция за онлайн реклама и SEO, посветена на работещи инструменти в онлайн маркетинга.

Повече за SEO Конференцията

Лектори на конференцията бяха едни от най-големите маркетинг специалисти в Европа – Огнян Младенов, Геннадий Воробьов, Васил Тошков, Paris Childress, Станислав Димитров, Иво Илиев, Артьом Бородатюк, Димитър Димитров, Кристина Потоцкая, Георги Малчев… (виж всички лектори тук…), които изнесоха по лесен за усвояване начин(бяха изключително позитивни и комични понякога) важни лекции, посветени на тънкостите в онлайн рекламата.
Николай Галинов дава съвет за сео оптимизация на сайт
Николай Галинов – SEO специалист от Netpeak Bulgaria
Конференцията беше открита в 09.45 часа в „Интер Експо Център-а“ в гр. София, където бяха на разположение 3 зали(1 голяма и 2 по-малки) за лекции, чийто места се заеха бързо и имаше слушатели дори по коридорите.
Най-добър фитнес блогър в България
Всички зали бяха препълнени от собственици на компании и блогъри
Организатор на конференцията беше „NETPEAK“ SEO и PPC за бизнеса с платинен партньор „SUPERHOSTING.BG„(благодаря Ви за изненадата с билета и чудесните подаръци).

Много нови запознанства с позитивни хора, новости и забавления

По време на конференцията организаторите раздадоха подаръци на всеки участник, а също така бяха спретнали и игри(за всички облечени в оранжеви дрехи, както и за най-добра селфи снимка) с награди, осигурени от партньорите на събитието.
Селфи реклама
Готови за селфи? Щрак!!!

Как да бъде „SEO оптимизиран“ един истински мъж за да не попада под обсега на „нежелани ботове“

И за да бъде още по забавно… заснех(видео материал) част от SEO конференцията в която интервюирах специалисти и участници!
Seo интервю с господин морков
Г-н Морков… какво е Вашето мнение по този мъжки SEO въпрос?
Естествено въпросите, които им задавах бяха свързани със SEO. Но въпросът ми за SEO беше малко по различно от този, който спецовете очакваха. А той беше този, който прочетохте преди малко!
Най-добра фирма за реклама в интернет и seo реклама
Аз вече се оптимизирах! Това е моят SEO камуфлаж! Ииии-хх-ааа!!!
Как да бъде „SEO оптимизиран“ един истински мъж за да не попада под обсега на „нежелани ботове“ ?
Научете истината на този SEO въпрос, а също така вижте и част от „Online Advertising 2016“ — конференция за онлайн реклама и SEO в следния видео материал, където съм в ролята на другото ми аз – Mr. 3Hours! 😉
А според Вас, кое е най-важното правило за да не попадне истинският мъж по обсега на нежеланите „ботове“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *