Sezmar website

Десет стъпки за тотално разпускане след силова тренировка със „Sezmar“ масаж

Няма по яка тренировка за изграждане на красиви и симетрични мускули от онази „зверска” силова тренировка със свободни тежести.
Онази тренировка в която тежестите следват твоите правилни движения, а не обратното, както се случва при „модерните“ машини!

Тренировката в която тренировъчният ти партньор крещи с думите „Даваааай , Още едно. И още едно… и последно повторение”.
Захвърляш щангата и целия си плувнал в гореща пот, мускулите ти пулсират, а мазнините деградират! Всичко това в комплект с правилното хранене води до извайването на красиви и секси форми!

И след като приключа тренировката е време да разпусна на макс, както физически, така и психически.

Това е моята заслужена максимална почивка след всяка тренировка.
След тази почивка имам още повече сили и енергия! Почивката в която мускулите ми отново пулсират, но по различен начин, а мазнините допълнително деградират! Но как?! Отговорът е лесен!

С масаж „SEZMAR“!

еротичен масаж София

Уау! Става горещо! Започва се! Ако желаете може да следвате моите стъпки за разпускане на макс след тежка силова тренировка със свободни тежести.

1. Стъпка: [ Тренирам със свободни тежести в 19.00 часа ]

Аз предпочитам своята силова тренировка във фитнеса да бъде вечер около 19-20.30 часа. По това време тренират и повечето хора – след работа и смятам, че предложението ми ще пасне на повече хора!

2. Стъпка: [ Тренировка с тренировъчен партньор ]

Тренировката ми задължително, трябва да бъде с тренировъчен партньор за да „изчукам” мускулите си на макс. Колкото и грубо да звучи, това е истината за постигане на максимални резултати в процеса на изграждане на красиви и симетрични форми, бразилски дупета, бедра, взривна сила и все готини неща.

Без качествен тренировъчен партньор не може да тренираш на макс! Запомни го!!!

3. Стъпка: [ Пия протеинов шейк и бърз душ ]

Пия протеиновия си шейк веднага след тренировка, взимам бърз душ и потеглям за вкъщи;

4.Стъпка: [ Приготвям вечеря ]

Прибирам се вкъщи и приготвям вкусна и здрава вечеря на скара – риба или пилешко филе, печени тиквички, салата от домати и други вкусни, и здравословни ястия.

рецепта за риба на скара

5. Стъпка: [ Чаша уиски или вино ]

Естествено добавям чаша бяло или червено вино или уиски за да разпусна психически още по добре след работния и тренировъчен ден.

Уиски калории

Някои от вас може би ще си помислят, че алкохолът е вреден, както и неговите калории ще повлияят позитивно върху мазнините ни.

Отговорът ми обаче е, че тук не става дума за системен алкохолизъм, и тези около 220-250 калории съдържащи се в 100 мл уиски са твърде малко в сравнение с калориите от 100 мл зехтин(900 ккал) например, който поливате безразборно в салатата си(защото е полезен, нали 😉 ).

6. Стъпка: [ Влизам в банята за душ с „VARRO“ ]

Докато вечерята поизстине – си взимам душ ползвайки силния, независим и съблазнителен душ гел „Varro”.

Душ гел varro sezmar collection
„VARRO“ – КЛИКНИ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО И/ИЛИ ПОРЪЧКА!

Той измива и подхранва кожата и косата , като в същото време оставя след себе си уникален съблазнителен, афродизиак аромат.

7. Стъпка: [ LOVE BOMB ]

След като приключа с душа и подсуша кожата си. Тогава идва ред на лосиона за тяло „LOVE BOMB”. Сладък и страстен, с комбинацията си от афродизиак и феромонни нотки, това е лосионът, който въздейства върху тялото и духа.

Лосион за тяло с феромони
„LOVE BOMB“ – КЛИКНИ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО И/ИЛИ ПОРЪЧКА!

Тази очароваща формула ще завладее по неописуем начин вас и вашия партньор. Ммммммм.

8. Стъпка: [ Паля свещите ]

Следва!!! Паля свещите, които са специални за случая и гася светлините. Под специални разбирайте, че ползвам масажни ароматни свещи на “Sezmar Collection”. Със сигурност малцина от вас са ползвали такива свещи и може би защото не знаете, че има такива.

Масажна свещ
„MASSAGE CANDLE“ – КЛИКНИ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО И/ИЛИ ПОРЪЧКА!

Невероятно ароматни са и могат да се използват както за приглушена светлина, така и за масаж!

Това е 100% натурална масажна свещ идеална за масаж по време на любовна игра. Запалете свещта и се отдайте на раомата, който ще изпълни стаята и сетивата ви. Специално формулирана, свещта се топи при ниска, безопасна за кожата температура. След като се втечни, свещта се превръща в масло за масаж, което подхранва и хидратира кожата. Изгасете пламъка, пробвайте температурата на маслото като потопите пръст и след това сте готови да играете. Времето за достатъчното разтапяне на свещта с цел използване за масаж е между 15-30 минути. Напълно безопасен и за интимните зони.

9. Стъпка: [ Отивам да вечерям ]

Време е за вечеря… всъщност. Не съм сигурен… нека да оставим вечерята за по късно. Отпивам на екс чаша уиски и се потапям в света на „SEZMAR”!

олио за еротичен масаж
„MASSAGE OIL“ – КЛИКНИ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО И/ИЛИ ПОРЪЧКА!

10. Стъпка: [ Светът на „SEZMAR“ ]

Какво още ми трябва… всъщност да! Партньорката го носи… „MASSAGE OIL – TASTY LOVE” – ароматно масажно масло за флирт и любовна игра. Това е чудесното олио за чувствен масаж. Олио, което ще ви накара да се отпуснете и да се пренесете в един вълшебен свят…

Ела и ти в света на „SEZMAR“… прекрасен завършек на деня и вечерта. Готини продукти! Позволи си го на www.SezmarCollection.com

One thought on “Десет стъпки за тотално разпускане след силова тренировка със „Sezmar“ масаж

  1. Pingback: Диета против целулит - премахване на целулит - про съвети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *