Силата и Дисциплината на Униформата

Фитнес дрехиАко сте поне на моя възраст или малко по-възрастен от мен, то със сигурност си спомняте за важността на униформата още докато бяхте ученици.
Чавдарчета и пионерчета, сини и червени.

Каквото и да си говорим, тези времена отминаха, а с тях до известна степен и дисциплината, особено в родното училище!
Защо униформата от „обикновените“ ни училища изчезна, но пък се запази в елитните училища е въпрос на който ми е трудно да отговоря, но пък търся отговора.
Със сигурност обаче съм намерил отговор на въпроса за униформата във фитнеса.

Говоря за униформата в „На война с мазнините без повиквателна“ във фитнес залата.
Униформата, която ми носи сурова дисциплина и увереност към поставената цел.

ДА „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА“

Със сигурност ще има и критици на униформата с която вече съм, и ще бъда облечен във фитнес залата под запазеното лого на „На война с мазнините без повиквателна“.
Въпреки, че униформата ми е военна, това в никакъв случай не трябва да се свързва с истинската война или проява на насилие.

Целта е да кажем „НЕ“ на „ИСТИНСКАТА ВОЙНА“ за територии и власт, и да кажем „ДА“ на „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА“, защото именно това е войната, която трябва да водим постоянно за да бъдем здрави, силни и атлетични.

УНИФОРМАТА И ОРЪЖИЯТА В НАШАТА БИТКА С МАЗНИНИТЕ

Като бивш пехотинец и национален състезател знам, че дисциплината е от съществена важност във всяко едно начинание. Дисциплина и много труд! И така всеки ден!

Камуфлаж, военна екипировка

За да постигнем целта си, трябва да имаме нещо, което силно да ни мотивира за да не се откажем от трудностите, които тепърва предстоят.
Лично на мен военната униформа с логото „На война с мазнините без повиквателна“ ми носи дисциплина в тренировките и в храненето.

ВСЕКИ, КОЙТО ДЪРЖИ НА ФОРМАТА Е БОЕЦ

Всъщност всеки един от нас е боец от „На война с мазнините без повиквателна“.
Оръжията в битката с мазнините са щангите, дъмбелите и упражненията(хватките), правилното хранене с които атакуваме нашия враг – МАЗНИНИТЕ!
Истинският воин в „На война с мазнините без повиквателна“ е „въоръжен“ дори и с раница, която е неразделна част от неговата екипировка без значение къде се намира.

Програма за бързо отслабване

Да, имам предвид голяма и здрава раница в която да съхранявате своите кутии с пилешко, телешко филе или риба, зеленчуци, овесени ядки, туба с вода, хранителни добавки, накитници, фитили, екипировка и всичко необходимо за ежедневната битка с мазнините.

ГРУПА „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА“ ВЪВ ФЕЙСБУК

Ако сте боец в „На война с мазнините без повиквателна“ или имате желание да бъдете такъв, то горещо ви препоръчвам да се присъедините към страницата на „На война с мазнините без повиквателна“ във фейсбук като кликнете на линка по-долу и след това натиснете върху бутона „Харесва ми“, защото битката тепърва започва! Let’s Go!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *