Скотово Сгъване за Връх на Бицепсите

Скотово сгъване - Упражнения за бицепсиЕдна от мечтите на почти всеки спортуващ във фитнес залата мъж е направата на големи и красиви бицепси.
Направата им обаче не е никак лесна особено ако не си предразположен.

За увеличаването на мускулната маса на бицепсите са необходими яки тренировки, благодарение на които ще получим микроразкъсвания на мускулните влакънца.
Желателно е или по-точно казано, задължително е ползването на тренировъчен партньор при изпълнението на работните серии в последните 3-4 повт.
Само така напомпването ще е на макс.

По време на почивката благодарение на подадените белтъчини с високо качество, мускулните микроразкъсвания ще зарастнат и така след време ще имаме големи бицепси.

СГЪВАНЕ ЗА БИЦЕПСИ ОТ СТОЕЖ И СКОТОВО СГЪВАНЕ

Основните упражнения на които трябва да се наблегне при тренировки за повишаване на мускулната маса са базовите упражнения за бицепси.
Едно от най-разпространените упражнения, които със сигурност сте виждали във фитнес салона е сгъване с щанга за бицепси от стоеж.
Шест работни серии от това упражнение са напълно достатъчни за да запалите бицепсите си.

Скотово сгъване за бицепси е другото най-използвано упражнение.
При него не може да си помагате с тялото(чийтинг) , което ще рече, че няма да можете да работите с тежести като при първото упражнение.
Относно тежестите – не трябва да ви вълнува с каква тежест правите за бицепси, защото в крайна сметка целта е мускулна маса, а не сила.

Fitness Madrid

Четири до шест работни серии добавяме и тук с по 8 повторения.
При правилно изпълнение на това упражнение в комбинация с първото – ще имате чувството, че върховете на бицепсите ви ще изригнат като вулкан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *