Слънчеви очила за Абу Даби 2023

Взех слънчеви очила за лято 2023 на чичо Али от Абу Даби и хабибито му! Вярвам, че ще им харесат!

Изборът на правилните слънчеви очила може да бъде трудна задача. Особено, когато става дума за избор на слънцезащитни очила за чича ми Али, който живее в Абу Даби. Не само трябва да се съобразя със собствения му стил! Но също така трябва да имам предвид формата на лицето му и да избера мъжки слънчеви очила, които ще му прилягат и на брадата му. Както и дамски слънчеви очила за неговата хабиби!

Благодарение на онлайн изборът на очила от Арабския ми чичо, и с правилните съвети на консултанта от верига магазини Stenata.com смятам, че! Аплодисменти! Успях да намеря идеалните очила за чичо Али и хабибито му. С тях той и тя, не само ще изглеждат още по-добре, но и ще предпазят очите им от вредните UV лъчи и пясъчни прашинки в пустинята Al Khatim.

А там в пустинята, какъв купон става хабибии-и-и – ето видео линк в YouTube с част от пустинното парти от миналата година – https://youtu.be/7XavbFAxDSg?t=209

Al Khatim 2023

Полезни съвети при избора на слънчеви очила, докато избирах такива за чичо Али!

Когато живеете в жегата, и особено в пустинята! Намирането на перфектните очила предпазващи очите ни от вредните слънчеви лъчи, които са едновременно стилни и функционални, може да бъде предизвикателство. Но не се страхувайте, тъй като открих едни от най-популярните стилове мъжки и дамски слънчеви очила. Те са идеални за слънчевите дни, както в България, така и в Абу Даби. Освен това във видеото ми по долу ще видите и някои общи насоки, които е добре да имате предвид, когато пазарувате очила за слънчевите дни.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ ЗА ОЧИЛАТА НА ЧИЧО АЛИ

От планински, водни или за пътуване до скоростни очила, тези стилове ще ви накарат да изглеждате по най-добрия начин, като същевременно пазите очите си защитени от суровото слънце. Така че, независимо дали отивате на музикален фестивал или просто отивате на разходка в пустинята, слънчевите очила със сигурност ще ви бъдат от полза!

Научните ползи от носенето на слънчеви очилца в пустинното слънце

Носенето на слънчеви очила през слънчевата част от деня в пустинята е нещо повече от просто модно изявление. И това го знае всеки жител и/или професионален турист. Интензивните ултравиолетови лъчи на слънцето и фините пясъчни прашинки (пясъкът в пустинята е много по-различен от този на нашето Черноморие) могат да увредят очите ви.

Слънчеви очила модел 2023

Слънчевите очила осигуряват ефективна бариера срещу тези вредни ултравиолетови лъчи. Защитават зрението ви, и ви позволяват да се наслаждавате на летните горещини без притеснение. Освен това носенето на слънчезащитни очила намалява отблясъците от яркото пустинно слънце, което ви улеснява да виждате ясно, докато сте на открито. С всички тези научни предимства от носенето на слънчеви очила в пустинното слънце, не е чудно защо те са толкова популярен аксесоар!

Идеи за маникюр 2023 и бележка за слънчеви очила на чичо Али

Вярвам, че чичо ми Али от Абу Даби ще бъде доволен от очилата си. Но подробности по темата ще споделя през месец юни, когато му гостувам в Абу Даби. За да не пропуснете и други интересни теми, както и за да се справяте много по-лесно с проблеми… се абонирайте за бюлетина на блога ми. P. S. Чичо Али познат още като Mr. Cash е измислен герой на Мартин Гергов, който участва във видеата му с цел още по-добро и преживяване!

Търсачка за хотели в Абу Даби

Booking.com