Специален Гост – Консултант на Avon

Avon Solutions Cellu-DefyНа 09 февруари 2012 година във фитнес и спа център „Energy“, гр. София бе представен лично от мен един от най-новите продукти за борба с целулита на Avon – „Solutions Cellu-Defy“.

С наближаването на пролетта всички започваме да мечтаем за момента, в който захвърляме дебелите палта и обличаме по-леки дрехи. Това, естествено, ни кара да обърнем внимание дали и колко килограма в повече сме качили през зимата.
Проблемът с целулита е познат на много жени. Целулитът не се появява само при хора с наднормено тегло – дори по-слаби.

Причините за него са различни, но най-вече той се дължи на застоял начин на живот и на липсата на достатъчно движение. За щастие, можем да го преборим!

НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ УПРАЖНЕНИЯТА И ХРАНЕНЕТО

Освен с приема на повече течности и редовни упражнения, правилно хранене, масаж, силен помощник в борбата с целулита е и анти-целулитният крем.
Solutions Cellu Defy е противоцелулитен продукт на AVON, предназначен да помогне за по-бързото преборване на упорития целулит.

Антицелулитен кремПродуктът е разработен така, че да подпомогне изгарянето на целулита до 3 пъти по-ефективно.
Тропическият звезден плод от югоизточна Азия е мощен стимулатор за по-бързото изгаряне на мазнини.
Учените на AVON са разработили комплекс със звезден плод, който стимулира естествените възможности на тялото да изгарят мазнините до три пъти по-ефективно.

За максимален резултат препоръчвам да комбинирате Cellu Defy с редовни упражнения. Подходящи за това са всички базови упражнения, и особено онова за секси дупе(клякането с широк разкрач).

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

Нанасяйте продукта веднъж или два пъти дневно и непосредствено преди или след физическа активност, за да засилите действието на упражненията, като ги подпомогнете със специалния комплекс със звезден плод, съдържащ се в анти-целулитния продукт Solutions Cellu Defy.

При нанасяне на Cellu Defy втривайте добре продукта с леки, масажни движения за по-добро абсорбиране на кожата.
Пийте по 1,5 – 2л. вода на ден. С помощта на повече вода ще изхвърляте излишното от организма си, а водата в комбинация със Cellu Defy ще направи кожата по-еластична и победата над целулита – по-кратка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *