Спечели 500 грама протеин по случай новата ми здравна рубрика в Puls.bg

2152 Views
Най-добра рубрика за фитнес и диети

Скоро ще стартира новата ми здравна рубрика за фитнес в Пулс.бг

Горене на мазнините и пулс, фитнес и пулс, здраве и пулс, живот на пулс, хранене и пулс и всичко за постигането и поддържането на здравословния пулс! Oчаквайте съвсем скоро в новата ми рубрика за фитнес!
А тя ще бъде в най-посещавания здравен сайт в България – Puls.bg.

Повече за фитнес рубриката ми в Puls.bg

Puls.bg е най-посещаваният български сайт по една от най-важните теми наречена – здраве.

В Puls.bg ще получите професионален отговор на всеки въпрос, свързан с най-безценното, което притежаваме – здравето. Сайтът е своеобразна енциклопедия, предоставяща на лесно разбираем език разнообразие от материали, посветени на здравословния живот, актуалното в медицината, различните заболявания и начините за тяхното диагностициране, лечение и профилактика.

В Puls.bg ще намерите – образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи лекари и водещи специалисти в различни здравни области. Това прави сайта надежден ориентир както за
широката аудитория, така и за медици.

Рубриките в Puls.bg притежават собствена специализация и насоченост!

Рубриката „Здравословен живот“ предлага най-актуалното от областта на здравословното хранене, съветва читателите си как да релаксират, да изглеждат добре, да живеят балансирано и пълноценно.

Пулс БГ здравен сайт

Един от най-посещаваните български сайтове за здраве

„Заболявания и състояния“ и „Диагностика и лечение“ включват статии и видео материали, за различните здравословни смущения, предоставят детайлна информация за методите на лечение и профилактика. И още, и още!

А сега нека видим как можем да си бъдем взаимно полезни?

Винаги едно от най-трудните неща за всяка моя публикация е била темата по която ще пиша! Или по точно казано – заглавието!

Така, че от днес до 29.01.2017 година! Всеки , който остави в коментар във фейсбук под публикацията или в блога ми тема, която го вълнува и по точно казано – заглавието на темата по която да пиша! Ще участва в жребия в който ще дам подарък на един от всички участници – 500 грама яйчен протеин с вкус „Кокос“ на българската фирма за производство на яйчни продукти „Dion.bg“.

Млечно=яйчен протеин Дион

Подаръкът!

И да преговорим условията за участие в играта:

1. Измислете примерно заглавие на тема фитнес, което да съдържа минимум 8 думи. Като заглавието може да бъде въпрос, който ви вълнува и все още не сте намерил точния му отговор!

2. Напишете заглавието като коментар чрез формата за коментари в блога ми(по долу) или под публикацията във фейсбук;

Краен срок за участие – 23.59ч. на 29.01.2017г. Жребият ще изтегля на 30.01.2017. Играта е само за участници на територията на РБългария. Предварително благодаря на всички за помощта и успех!

Благодаря, че посетихте блога ми. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), Дипломиран курсист на "FIFA", фитнес инструктор и автор. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 г. За връзка с мен : Тел. 0893 889 768

12 коментара по тази публикация. Присъединете се към този разговор.

 1. Илия януари 25, 2017 в 8:58 am - Отговор

  Марто, напиши една статия на тема: “ Диета и хранителни добавки за изгаряне на мазнини при хора с инсулинова резистентност“. Имам познат с този проблем и какво ли не пробвахме без резултат до сега.

 2. Erol януари 25, 2017 в 11:46 am - Отговор

  Искам тема трудно покачване на мускулна маса и правилно третиране колко повторения са нужни за растежа

 3. Alexandrina Ivanova януари 26, 2017 в 1:04 am - Отговор

  Как да се преборим с естрогенната доминантност ,докато сме подложени на ежедневен стрес? Съвети + примерен режим. ” , това е заглавието от мен, въпрос,който ме засяга лично.

 4. Ирина Манолова януари 26, 2017 в 11:31 am - Отговор

  „Отговаря ли фитнес залата ,която посещавате,на здравните изисквания?“ ; „Има ли ефект глюкозамин хидрохлоридът при прогресивна остеоартроза ?“

 5. Николай Атанасов януари 29, 2017 в 6:25 pm - Отговор

  Укрепване на кръста в домашни условия /независимо от вида на проблема/заболяване.

 6. Невяна януари 29, 2017 в 8:55 pm - Отговор

  Отслабване за жени, чрез фитнес, без покачване на мускулна маса!

 7. asie януари 29, 2017 в 9:03 pm - Отговор

  Здравеите ваороса мие кога е хубаво дасе тренира сутрин обад или вечер и сле колко време след храна е хубаво дасе тренира

 8. Mariq януари 29, 2017 в 9:12 pm - Отговор

  Какво да закупим за да ослабнем и да качим маса

 9. Веселин януари 29, 2017 в 9:15 pm - Отговор

  креатин и глутамин как да го пия за да има ефект във домашни условия

 10. Валентина Сандева януари 29, 2017 в 9:16 pm - Отговор

  Диетата полезна ли е за фитнеса и на колко години трябва да почнем да тренираме фитнес ?

 11. Iskren marinov януари 29, 2017 в 9:26 pm - Отговор

  Искам да попитам след 30 т годишен можели да влезне в форма и ако имаме разширени вени по краката можели да тренираме крака

 12. Мартин Гергов януари 30, 2017 в 10:20 am - Отговор

  500 грама протеин на фирма „Дион“ в играта по случай новата ми рубрика печели Асие. Ще очаквам печелившият да ми изпрати координати за връзка на е-мейла(от който е регистриран коментарът). Благодаря на всички за участието.

Оставете Отговор