Спечели 500 грама протеин по случай новата ми здравна рубрика в Puls.bg

Най-добра рубрика за фитнес и диети

Горене на мазнините и пулс, фитнес и пулс, здраве и пулс, живот на пулс, хранене и пулс и всичко за постигането и поддържането на здравословния пулс! Oчаквайте съвсем скоро в новата ми рубрика за фитнес!
А тя ще бъде в най-посещавания здравен сайт в България – Puls.bg.

Повече за фитнес рубриката ми в Puls.bg

ХЕЙ ТИ! НЕ ПРОПУСКАЙ ТОВА!!!

Puls.bg е най-посещаваният български сайт по една от най-важните теми наречена – здраве.

В Puls.bg ще получите професионален отговор на всеки въпрос, свързан с най-безценното, което притежаваме – здравето. Сайтът е своеобразна енциклопедия, предоставяща на лесно разбираем език разнообразие от материали, посветени на здравословния живот, актуалното в медицината, различните заболявания и начините за тяхното диагностициране, лечение и профилактика.

В Puls.bg ще намерите – образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи лекари и водещи специалисти в различни здравни области. Това прави сайта надежден ориентир както за
широката аудитория, така и за медици.

Рубриките в Puls.bg притежават собствена специализация и насоченост!

Рубриката „Здравословен живот“ предлага най-актуалното от областта на здравословното хранене, съветва читателите си как да релаксират, да изглеждат добре, да живеят балансирано и пълноценно.

Пулс БГ здравен сайт
Един от най-посещаваните български сайтове за здраве

„Заболявания и състояния“ и „Диагностика и лечение“ включват статии и видео материали, за различните здравословни смущения, предоставят детайлна информация за методите на лечение и профилактика. И още, и още!

А сега нека видим как можем да си бъдем взаимно полезни?

Винаги едно от най-трудните неща за всяка моя публикация е била темата по която ще пиша! Или по точно казано – заглавието!

Така, че от днес до 29.01.2017 година! Всеки , който остави в коментар във фейсбук под публикацията или в блога ми тема, която го вълнува и по точно казано – заглавието на темата по която да пиша! Ще участва в жребия в който ще дам подарък на един от всички участници – 500 грама яйчен протеин с вкус „Кокос“ на българската фирма за производство на яйчни продукти „Dion.bg“.

Млечно=яйчен протеин Дион
Подаръкът!

И да преговорим условията за участие в играта:

1. Измислете примерно заглавие на тема фитнес, което да съдържа минимум 8 думи. Като заглавието може да бъде въпрос, който ви вълнува и все още не сте намерил точния му отговор!

2. Напишете заглавието като коментар чрез формата за коментари в блога ми(по долу) или под публикацията във фейсбук;

Краен срок за участие – 23.59ч. на 29.01.2017г. Жребият ще изтегля на 30.01.2017. Играта е само за участници на територията на РБългария. Предварително благодаря на всички за помощта и успех!

12 thoughts on “Спечели 500 грама протеин по случай новата ми здравна рубрика в Puls.bg

 1. Илия says:

  Марто, напиши една статия на тема: “ Диета и хранителни добавки за изгаряне на мазнини при хора с инсулинова резистентност“. Имам познат с този проблем и какво ли не пробвахме без резултат до сега.

 2. Alexandrina Ivanova says:

  Как да се преборим с естрогенната доминантност ,докато сме подложени на ежедневен стрес? Съвети + примерен режим. ” , това е заглавието от мен, въпрос,който ме засяга лично.

 3. asie says:

  Здравеите ваороса мие кога е хубаво дасе тренира сутрин обад или вечер и сле колко време след храна е хубаво дасе тренира

 4. Мартин Гергов says:

  500 грама протеин на фирма „Дион“ в играта по случай новата ми рубрика печели Асие. Ще очаквам печелившият да ми изпрати координати за връзка на е-мейла(от който е регистриран коментарът). Благодаря на всички за участието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.