Спечелихме трето място в БГ Сайт!

БГ СайтVratovrazka.com е сред най-добрите сайтове за 2008 г. благодарение на нашите читатели и приятели!
Екипът на списанието благодари на всички, които гласуваха за нас – вашата подкрепа беше най-важната победа за нас в този конкурс!

Vratovrazka.com беше сред трите сайта, номинирани за статуетката в категория Онлайн информационни услуги – тежка категория с 24 участника, втора по брой претенденти в целия конкурс.

Номинациите за БГ Сайт 2008

Трите номинации бяха определени чрез гласуването на публиката, чрез вашите гласове. Въпреки че тази година не взехме първото място, присъствието ни в тройката беше голям успех за нас. А догодина, отново с вашата подкрепа, смятаме да вземем и статуетката!

Наистина сме много щастливи

Най – щастливи в този момент ни прави не самото трето място, а това, че вие, нашите приятели, ни дадохте усещането за една аудитория, която стои зад нас и ни подкрепя.
Това е голяма мотивация да продължим да се развиваме и да ставаме все по – добри!

Професионализмът трябва да се цени

Лично аз М. Гергов се гордея, че съм част от екипа на това невероятно мъжко списание!Твърдо уверен съм в себе си, що се касае за фитнес темите по които пиша за нашето онлайн четиво, изградено от истински професионалисти.
Фитнесът е нещото в което съм се доказвал много пъти и продължавам да го правя.
Защото спортът, позитивното мислене и вярата са голям жокер към успеха!

Интервю с нашия мениджър

В последствие нашият мениджър Васил Ходжев бе поканен от бизнес телевизията EBF на интервю в което представи нашето мъжко, младо списание за мъже vratovrazka.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *