Стабилизатор за телефон DJI OM 5

На сафари в Абу Даби с модерния стабилизатор за телефон DJI OM 5, който взех от Smartx.bg

Без този стабилизатор за телефон на име DJI OM 5 (Dji Osmo Mobile 5) със сигурност нямаше да мога да отразя, толкова лесно сафарито ни в Абу Даби. Та нека ви разкажа в текст, видео и снимки за първото ни посещение на ОАЕ. Но преди това искам да изкажа своите огромни благодарности към онлайн магазин www.smartX.bg, откъдето взех тази модерна джаджа за снимане на яки видеа.

Най-добър гимбал за телефон мнения

Ако за първи път попадате на този материал, то съветът ми е да прегледате и предната ми статия за този иновативен гимбал за телефон. За повече информация посетете раздел „Ревю“ в сайта ми или кликнете на линка „гимбал за телефон“. Let’s Go…

Стабилизатор за телефон DJI OM 5 е идеален и за сафари в пустинята

Този видео стабилизатор за телефон е перфектен за всеки, който иска да улови спомените си по стабилен начин. Има вграден сензор, който може да засече движението на телефона и след това да го стабилизира съответно. Освен това има система против трептене и регулируема дръжка, което улеснява заснемането на видеоклипове.

Мнения за видео стабилизатор DJI Om 5

Именно тази регулируема дръжка използвах в едно от видеата ми, по време на купона в оазиса на пустинята „Al Khatim“ в Абу Даби. И стана такова шоу! Уау! Ха-ха-ха. Ето една снимка от Арабската нощ в пустинята, а по долу ще видите интересни видео кадри от сафарито заснети с видео стабилизатор DJI OM 5.

El Khatim desert Abu Dhabi

DJI OM 5 е полезен за заснемане на видеоклипове в най-трудните ситуации, като например когато сте на сафари или шофирате колата си. Или пък докато тичате и още, и още. А има и куп модерни опции (още не съм разучил напълно всички). Няма как да заснемете перфектния видео кадър в движение, ако не разполагате с видео стабилизатор. И именно този за който говоря е идеалният за смартфон.

Препоръчвам този видео стабилизатор на всеки, който търси лесен начин за заснемане на стабилни и ефектни видеоклипове от телефона си!

Много може да се говори за най-новата версия гимбал DJI OM 5, но смятам, че ще придобиете по-добра представа от видеата по-долу. Разбира се за възможно най-качествени видеа е хубаво да имате и телефон с добра камера. Така че, ако желаете да правите красиви видеозаписи докато сте в движение! Не търсете повече мнения, защото на база опита ми… DJI OM 5 е перфектния видео стабилизатор за телефон. А също така е и компактен. Побира се в джоба ви.

ВИДЕОТО ОТ САФАРИТО В АБУ ДАБИ

DJI OM 5 е с вградена батерия, която издържа до 6 часа работа, а зарядното устройство може да се включи във всеки USB порт или power bank.

  • Камерата може да се накланя нагоре или надолу на 180 градуса;
  • Има функция „ShotGuides“ с която можете да създавате ефектни видеа с лекота;
  • Може да се използва и като селфи стик, благодарение на вградената регулируема дръжка!
  • И още, и още.

И за да добиете още по-добра представа за DJI OM 5…

Ви съветвам да прегледате и видео ревюто на Nabeel Nawab на стабилизатор за телефон DJI OM 5 по-долу. Изгледах много видео ревюта, които презентират този гимбал за телефон, но това ми хареса най-много.

„Творчеството е в основата на всяка мечта. Всяка идея, всеки новаторски скок, който променя нашия свят, започва с визията на талантливи творци. В DJI ние даваме на тези създатели инструментите, от които се нуждаят, за да реализират идеите си.“ / DJI