Диета сутрин за отслабване

Как да започнем деня си с повече енергия и позитивно настроение?

Диета сутрин за отслабване
Часът е 5.30 и е време за закуска преди тренировка

Чувстваш се отпаднал, гони те лека депресия, измаряш се бързо, както физически, така и психически и може би пръст в това има колебливото време или негативното настроение към живота!
Без достатъчно позитивна енергия ще изглеждаме и ще звучим като некадърник. Това определено ще отблъсква позитивно настроените хора, и ние ще сме си виновни за това. Но този проблем има решение!

Три важни стъпки за повече енергия и позитивно настроение

Каквото и да си говорим формата е от значение, колкото и добра душица да сте, то опаковката винаги грабва първа вниманието и тогава разбираме, какво се крие в нея!
Така, че ето един чудесен мотиватор за старт към позитивните емоции! Нека си направим красива форма на тялото. За целта:

Стъпка номер 1

Събудете се в 5.40 часа, като сте заспали най-късно в 23.30 часа и направете първото си за деня хранене, което да бъде богато на белтъчини.

Протеини за отслабване
Високобелтъчна закуска

Например 5 яйчни белтъка под формата на омлет или бъркани, шепа овесени ядки и чаша кафе или чай без захар. Ако пък нямате апетит толкова рано, което е нормално, то изпийте чаша протеинов шейк.

Стъпка номер 2

В 6.00 часа идете във фитнес залата или в парка и направете първата си тренировка за деня – крос или велоергометър.

Отслабване с велоергометър
Постарайте се да изразходите поне 500 ккал

След като приключите тренировка, вземете си горещ душ и направете още едно хранене богато на белтъчини(и така на всеки 3 часа). След което, ако имате време поспете за 1 час.

Стъпка номер 3

Не забравяйте за водата. Липсата на достатъчно течности в организма води не само до забавяне на метаболизма, но и до затормозяване на сърдечно съдовата система.

Вода по време на тренировка
Не само през лятото, но и през останалите сезони пийте много вода

И естествено до лошо настроение за което съдействат натрупаните токсини. Така, че пийте минимум 3 литра вода на ден, но без да се издувате.

Стъпка номер 4

Следобед или вечерта направете силова тренировка, като тренирайте по една мускулна група на ден за да можете да се отдадете пълноценно.

Упражнения за стягане на ръцете
Часът е 19.30ч и е време за силова тренировка във фитнес залата

И ако спазвате тези четири стъпки, то със сигурност ще се почувствате и ще надграждате позитивното в себе си. А това e чудесна основа за всяко хубаво начинание!

И не се оправдавайте, че няма време или пък, че е много трудно

Хора, които работели с Тим Кук, който е главният изпълнителен директор на “Apple” са споделяли, че той име свръх енергия.

Кликни тук

Веднъж слязъл от самолета след 18-часов полет през по-голямата част от който работил. След като слязъл от самолета взел душ в хотелската си стая, а след това в продължение на 12-часа участвал в срещи!
Някои от участниците в срещите били почти без сили, но Кук видимо разполагал с много енергия.

Tim Cook fitness
Тим Кук, Снимка: www.idownloadblog.com

Кук обича фитнеса и в 5 часа сутринта той често вече е в залата. Кук не може да си позволи да не тренира.

И още…

Ако приемем, че повечето хора се събуждат в 6 часа сутринта през работните дни, то по това време Марк Паркър – главен изпълнителен директор на „Nike” , вече е във фитнес залата от час. Остава му още един час за тренировка.

Директор на Найк
Марк Паркър, Снимка: www.032c.com

Той тренира по два часа четири дни в седмицата. В останалите три дни Паркър тренира “само” по един час, пише „Forbes”.

В крайна сметка предполагам разбрахте, че спортът и правилното хранене са най-добрите „съставки” оправящи кофтито настроение и поддържащо го позитивно.

Ако ви е харесал, този материал – споделете го за да съдействаме повече хора да бъдат позитивно настроени към живота. Благодаря Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *