Светски Личности Накуп в World Class София

Фитнес и спа манастирски ливадиВ четвъртък вечерта гости от спорта, сцената и светските среди вдигнаха наздравици в комплекса с обогатена с кислород вода, здравословна храна и участваха в разпределянето на 40 награди.

Сред най-интересните подаръци бяха карти за посещение на комплекса, козметични процедури в козметичен център World Class от Natura Bisse, спа почивка за двама в гр Банско от Рад Феста, ваучери на стойност от единствената по рода си автомивка и Bar & Dinner Bubbles, хранителни добавки от Sema Nutrition, Multipower, Arm Fight, Fit Max, продуцентска къща Neo Production.

Най-емоционалният треньор Тити Папазов, младите футболисти Георги Градевски и Славчо Тошев, актрисата Деси Бакърджиева, изпълнителите Джина Стоева, Джордан.

И ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕЕЕЕЕЕ

Продължаваме с българският Елвис Пресли, както и продуцентите Ники Николов от Old School Productions и Андрей Арнаудов от „Междинна станция”, бяха сред гостите, които отбелязаха шестия рожден ден на най-големия у нас спортно – възстановителен център World Class Fitness & Spa.

Mениджърът на комплекса Алекси Йовчев отчете още една година опит на обслужващия екип , като за шестте години на съществуването на World Class Fitness&Spa, те са успели да го направят предпочитано място за спорт, релакс и възстановяне на много клиенти и специални гости.

Ceco ElvisaМениджърът на отдел „Спа и козметика“ Мила Попова поздрави гостите и представи най-новите терапии и процедури, които се предлагат в комплекса. По-рано през деня фитнес инструкторите, учителите по йога, каланетика, спиниг, бокс и народни танци демонстрираха пред гостите своите тренинг обучения.

Маркетниг специалистът Димана Ризова посрещна гостите на комплекса и представи зоните за релакс, както и топлите процедури – сауна и парна баня, топлите басейни с въздушни дюзи, както и контрастните душове и леденото езеро.
Търговският директор Виолета Драганова благодари на всички присъстващи и на всички партньори и фирми, които осигуриха наградите за добрата работа през тези години.
С много музика от ди джей и бяло вино гостите поздравиха екипът на World Class Fitness & Spa за шестата си година!/news359

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!