Блог

Тайната Формула! Аре Стига с Тия Хобита

Секс и отслабване, Любов - най-силният фетбърнър в светаДа, правилно ме разбра! Не ми казвай, че си заменил секса с хоби като риболов или засяване на зеленчуци на вилата, а половинката ти плете вълнени чорапи за зимата! Не, не си го и помисляйте!

Заменете ги със СЕКС! И ако първият път е на „екс”, то повторете поне.
Сексът е един от най-приятните начини за изразходване на калории.
Именно затова моят съвет е да го практикуваш всеки ден, а какво ще кажеш за 2-3 пъти на ден? Видимите резултати ще забелязваш с всеки изминал ден.
Ще го забележат и всички около вас! Бас!

Важното е обаче не просто да отбиеш номера, а да си намериш най-подходящата половинка, защото сексът идва отвътре.

СЪСТАВКИТЕ НА ЦЯЛАТА ФОРМУЛА Е В РУБРИКАТА МИ В MR BIG

Доказано е, че най-добрият секс става, когато двама души се обичат истински, и още повече, когато са влюбени. И както е вярно твърдението, че жената става по-красива, когато е влюбена, същото важи и за мъжете. Това се дължи на тоталното отделяне на естроген (при жените) и тестостерон (при мъжете), което не само, че ни прави супер силни и издръжливи, но и способства за регенерацията на клетките и за изработването на колаген.

Това е формулата, която наистина работи, и на нея са се доверили изцяло много хора. Довери се и ти, повтарям ти я пак – тренировки, правилна диета, смях, вода и секс!
Прочетете цялата публикация на уеб страницата на Mr BIG.

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.