Тайната Формула! Аре Стига с Тия Хобита

Секс и отслабване, Любов - най-силният фетбърнър в светаДа, правилно ме разбра! Не ми казвай, че си заменил секса с хоби като риболов или засяване на зеленчуци на вилата, а половинката ти плете вълнени чорапи за зимата! Не, не си го и помисляйте!

Заменете ги със СЕКС! И ако първият път е на „екс”, то повторете поне.
Сексът е един от най-приятните начини за изразходване на калории.
Именно затова моят съвет е да го практикуваш всеки ден, а какво ще кажеш за 2-3 пъти на ден? Видимите резултати ще забелязваш с всеки изминал ден.
Ще го забележат и всички около вас! Бас!

Важното е обаче не просто да отбиеш номера, а да си намериш най-подходящата половинка, защото сексът идва отвътре.

СЪСТАВКИТЕ НА ЦЯЛАТА ФОРМУЛА Е В РУБРИКАТА МИ В MR BIG

Доказано е, че най-добрият секс става, когато двама души се обичат истински, и още повече, когато са влюбени. И както е вярно твърдението, че жената става по-красива, когато е влюбена, същото важи и за мъжете. Това се дължи на тоталното отделяне на естроген (при жените) и тестостерон (при мъжете), което не само, че ни прави супер силни и издръжливи, но и способства за регенерацията на клетките и за изработването на колаген.

Това е формулата, която наистина работи, и на нея са се доверили изцяло много хора. Довери се и ти, повтарям ти я пак – тренировки, правилна диета, смях, вода и секс!
Прочетете цялата публикация на уеб страницата на Mr BIG.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!