Репортер под наем

LET’S GO!

Виж всички над 100 ревюта. Кликни тук!

Tommy Hilfiger е един приказен часовник
Ревю на часовник „Tommy Hilfiger“
Най-добър Курс за баристи
Ревю на „Dabov Cafe“, Моплако
Ревю на дънки
Ревю на дънки от „Red Point“
meter chocolate
Ревю на „Meter Chocolate“
хотел мандрица
Ревю на хотел „Букор Щепи“
червените тиранти
Ревю на тиранти „Bretelle by Lucio Lamberti“
яйца и птици зора
Ревю на „Яйца и птици Зора“
sprint apolon 29
Ревю на велосипед „Sprint Apolon 29“
Най-добър магазин за секс
Ревю на секс шоп „Bezkontrol.com“
Най-добър мъжки парфюм
Ревю на парфюм „Davidoff Energy“
Easy Hotel Sofia
Ревю на хотел „Easy Hotel Sofia“
Хранителна добавка за секс
Ревю на хранителна добавка „SEX“
Лежанка за коремни преси цена
Ревю на лежанка от магазини „Decathlon“
Книга за секс
Ревю на книгата „Bedroom Boss“
Най-добри самобръсначки
Ревю на бръсначки „Wilkinson Sword“
Коя е най-добрата паста за зъби?
Ревю на паста „Blend-a-med“
Хотел Суит град София
Ревю на хотел „Suite Hotel Sofia“
Интернет реклама и сео конференция 2016
SEO Конференция 2016, гр. София
Ръкохватки Fat
Ревю на „Fat Fripz“, Канада
Безжични слушалки
Ревю на „Bluetooth Слушалки“
Чай Верде
Ревю на билков чай „Verve“
Най-добрите витамини за възрастни Leaton
Ревю на австрийски витамини „Leaton“
Течни белтъци
Ревю на течни белтъци „Герма“
Отслабване без кофеин
Ревю на фет бърнър „Grenade Stim Free“
Клин за тренировки
Ревю на спортен клин „Pro Athlete“

„Mr. 3Hours (Мартин Гергов) пътува из Света реално или виртуално, и сам създава своето реалити шоу, което излъчва в YouTube, както и в няколко големи сайта, включително и framar.bg. В неговото реалити шоу можете да попаднете и вие, с вашия хотел, продукт, услуга.
Не ви гарантираме, че мнението на Мартин ще бъде винаги положително и ласкаво, но опитайте. Със сигурност, ако се стараете не само за положително ревю, но и пред всички ваши клиенти, както и колеги, вашият брой на предаването ще бъде видян и оценен от хиляди зрители“.

Кампанията ми „#Mr.3Hours Test Blogger“ цели популяризирането и обективната оценка на качествата на продукти и/или услуги(хотел, парти, почивка, отразяване на събитие и др.) представлявани от Български или Чуждестранни компании.

P.S. Аз мога да отразя(видео, снимки, публикация) дори вашата Сватба, Бал, Рожден ден или друго важно събитие по уникален начин! / Инфо и на тел. 0893 889 768 , Mr. 3Hours.

Какво е Тест Блогър?

Тест блогър е популярна свободна професия, която е разпространена най-вече в Англия, САЩ, ОАЕ и на която се доверяват и Световно известни компании като Nike, Reebook, Adidas, Samsung и много др.

Ето, какво споделят за тестването на продукти от „Nike“:

„Ние винаги търсим начин да се развиваме с намерението да предоставим най-доброто обслужване и да останем в сърцето на спортиста. Нашите продукти са предназначени да отговорят на тежките условия на конкуренция, както и повишаване на спортния дух. Ние идваме на работа знаейки, че няма финалната линия. Ние желаем да осигурим най-високо качество на продукта. Ние искаме да чуем Вашето мнение, и ще Ви дадем възможност безплатно да тествате нашите продукти и да ни предоставите обратна връзка. Кажете ни, какво харесвате в продукта и какво смятате, че може да се подобри.

Бъдете част от историята на „Nike“ и съдействайте в създаването на иновативен продукт. След това по-долу изберете продукта, който най-добре отговаря на Вашия интерес.“ / Nike, Producttesting.nike.com

Този вид кампании представляват безплатно предоставяне на продукт(хранителна добавка, спортен уред, спортен екип, техника, дрехи, обувки или друг продукт) или услуга(почивка в хотел, самолетен билет, екскурзия, карта за фитнес или друга услуга) на блогъри(хора, които имат активни лични сайтове) , като целта е да бъде направено достоверно ревю на продукта и/или услугата от блогъра, посредством снимкова(видео) и текстова информация.

Как се става Професионален Тест Блогър?

Да станеш професионален блогър не е лесна задача.
Трябва да имаш основни познания на няколко полета – включително уеб дизайн, SEO, онлайн маркетинг. Както и професионална техника!

добър блогър
Официален журналист към Международната организация на пътуващите писатели и автор в изданието за пътувания www.allwaystraveller.com

Трябва да разбираш от фотография, видео обработка и фотошоп, да умееш да пишеш увлекателно и не на последно място да имаш актьорски умения.

Обучение за блог, реклама

Имам и Сертификат от „Google“ за успешно завършен курс по „Онлайн маркетинг“ по 23 модула.

За тази цел аз съм се обучавал и обучавам над 10 години, посредством онлайн уроци, посещаване на курсове за онлайн маркетинг, лични експериметни или с други думи казано – хиляди часове работа.

Блогър в България и Международен блогър журналист
Част от „бойното ми снаряжение“ , необходимо за професионална работа!

Аз постоянно се старая да усъвършенствам своите умения и техника с която отразявам всяка една тема. Разполагам с професионален фотоапарат-камера „Canon EOS 750D“, външен микрофон, програма за видео и фото обработка и позитивно настроение!

Кой е най-добрия блогър в България

Също така съм потвърден блогър в „The Blogger Programme“ и „Bloglovin“.

От февруари 2015 година се регистрирах с английската версия на блога ми във „Fiverr“ , а година по късно се класирах с 2 медала и в Про лигата на най-големия пазар в Света за цифрови услуги „Fiverr“.
Там имам оставени над 150 потвърдени коментара от доволни Чуждестранни клиенти, въпреки че на английския си език бих поставил много слаба оценка.

До момента съм правил ревюта и на български, и на чужди компании(вижте част от тях – кликнете на линковете по долу) :

Заяви # MR.3HOURS ТЕСТЕР

Ако желаеш да споделиш твой продукт, услуга, събитие, хотел или услуга с мен и моите читатели, попълни формуляра за #Mr.3Hours Pro Test Blogger.

Ти ми „подаряваш“ продукт или услуга(почивка в хотел, дестинация и др.) , а аз я тествам и споделям впечатленията си в моя блог, фейсбук и мейл листа с истински потребители. Както споделих мога да отразя и твое събитие по уникален начин! (тел. за информация: 0893 889 768)

Формуляр за участие в #Mr.3Hours Pro Test Blogger

 • Регистрация

  Попълнете и изпратете онлайн формата за участие в кампанията за тестване на продукти и услуги „#Mr.3Hours Pro Test Blogger“

  Въведете вашето име и фамилия
  Моля, въведете имейла си, за да можем да продължим с Вас.
  Моля, отбележете, кога ще се състои вашето събитие в случай, че е необходимо реално присъствие от страна на Mr. 3Hours в неотложен ден и час
  Моля. отбележете като кликнете в отметката
  Моля, опишете в подробности вашата покана-предложение за ревю от Mr. 3Hours. Не забравяйте да включите и линк към ваш сайт и/или социална мрежа (facebook, youtube и др.) в случай, че имате такъв.
  С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване" , "Условия за участие" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

 • Условия за участие

  1. Блогът MGergov.com/toraefimerida предоставя възможност на собствениците, мениджърите или други упълномощени лица на даден продукт и/или услуга да предоставят същите за ревю наречено „#Mr.3Hours Blog Tester“.

  2. При интерес, всеки желаещ попълва кратка форма за участие. Мартин Гергов(наричан за по нататък „Тестерът“) разглежда подадената заявка за тест на продукт в най-кратки срокове.

  3. Тестерът се ангажира да напише обективно ревю за съответния продукт и/или услуга и да публикува същото в упоменатия по горе блог в срок до 30 дни след получаването му.

  4. Тестерът си запазва правото да откаже по своя преценка подадена заявка, без да дължи обосновка за това. Определянето за участие на тестови продукти и/или услуги се извършва изцяло по преценка на тестера.

  5. Продуктите и/или услугите, които ще бъдат тествани се осигуряват безвъзмездно от съответната компания изявила желание за тест и остават собственост на тестващото лице.

  6. Продуктите могат да бъдат изпратени с куриер на адрес, който в последствие ще бъде уточнен от тестера, като разходите по транспорта са за сметка на участника.
  Ако тестването на продукт и/или услуга изисква от тестера пътуване до определена дестинация, то всички разходи по транспорта за отиване и връщане, както и престоят(хотел, храна) са за сметка на съответната компания изявила желание за тест ревю.

  7. Кампанията за тестване на продукти цели популяризирането и обективната оценка на качествата на продукти и/или услуги представлявани от Български или Чуждестранни компании.

  8. За всяко ревю се прави предварително плащане в зависимост от избраната услуга посредством Международната защитена система за разплащания на фрийлансъри „Fiverr“.
  Вижте цените на услугите тук(клик на линка) : https://goo.gl/ZUfipP

  Други

  Авторът на ревюто предоставя на участникът предоставил за тест съответния продукт и/или услуга за неограничено право на ползване върху изготвения материал.

  С приемане на даден продукт за тест, авторът на ревюто дава изрично съгласие на участникът да използва част или целия написан материал, както намери за добре, включително, но не само да копира, разпространява, публикува, реферира към същия, да използва материала с рекламна цел и други.

  Всяко ревю на продукт и/или услуга остава завинаги в блога и може да бъде премахнато единствено по желание на упълномощено лице представляващо съответната компания.