Тестостеронов Оптимизатор – Grenade® AT4

Тестостерон добавка

Като бивш състезател от Националния отбор на България знам тънкости, които начинаещите фитнес маняци не знаят. Тези тънкости няма да ги намерите във форумите, нито в лъскавите фитнес зали. За да се постигне максимална взривна сила и мускулна маса, не е достатъчно просто да увеличите вашите калории и протеини. Трябва да се постигне и правилният хормонален баланс, за да се гарантира, че може да се възстанови всяко повредено мускулно влакънце от тежките тренировки и че всичко е насочено към мускулното възстановяване и ремонт на тялото ви! В противен случай ще пропилеете не само парите, но и времето си, а също така си правите и лоша шега с вашето здраве, а това е много опасно и глупаво, нали така! НЕЩО УНИВЕРСАЛНО, КОЕТО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ В БИТКАТА Като бивш военен се доверявам на военни, като това е отборът на английската безкомпромисна фирма за хранителни добавки, създадена от бивши военни „Grenade“. Ето и един нов продукт, чиято цел е да подпомогне увеличаването на тестостерона ви по натурален начин, който днес или утре ще кацне на летището на наша земя. Името му е Grenade® АТ4 При формулирането на Grenade ® at4, изследователския екип погледжда всеки основен продукт в подкрепа на хормоналния баланс, който е формулиран през последните 10 год. След това погледна към науката, която е оценила потенциалните съставки за хормонално подпомагане. Тогава те изхвърлиха всички остарели съставки, които не отговарят на нашите високи стандарти за ефективност и бяха включени само най-силните кандидат съставки. – Мускулна маса; – Мускулна сила; – Тотално възстановяване; – Максимално напомпване на мускулите.

Повишаване на тестостерона

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ Този продукт не е предназначен за употреба от жени и не е била тестван с жени. Той е предназначен за ползване от мъже над 18-годишна възраст. Вземете една доза( 3 капсули ) два пъти дневно – 30 минути преди закуска и 30 минути преди обяд. Да не се превишава 6 капсули на ден. Цикъл 5 дни прием + 2 почивни дни. След 8 седмици цикъл с Grenade AT4, направете 4 седмици почивка, преди да стартирате друг цикъл.

Най-добра добавка за повишаване на мускулната маса и сила

Подробна информация за най-новия продукт на английската компания Grenade® AT4 Anaibolic Devastation ще намерите на уеб адрес?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *