Тиквена ракия Исперих

Тиквена ракия „Исперих“ ми даде искрата за тиквения празник „Helloween“ + Игра с награда

Тиквена ракия със сигурност е една от най-рядко търсените ракии, защото е алкохолна напитка за ценители. И по точно ценители на позитивните емоции, способни да превърнат всеки ден в приказен празник.

И точно няколко дни преди празника на тиквата „Хелуин“ аз се колебаех дали да го празнувам. Честно казано бях 50 на 50%-та. Традиция при мен е всеки ден да бъде различен. И разбира се това важи и за всеки уважаван от мен празник. Та нека ви разкажа как попаднах на една нетипична и различна ракия от тиква „Исперих„.

Тиквена ракия „Исперих“ и срещата ни вкусна как открих

М-м-мм представете си само комбинацията от печена тиква поръсена със захар, тиквени фенери, сок от тиква и! И разбира се тиквена ракия! Но къде да я открия се запитах точно 3-4 дни преди „Хелуин„. Разбира се веднага попитах „Google“ търсачката. А тя ме отведе в страницата на ракия „Исперих“. Където тайно, тайничко и някак си вълшебно я открих сгушена между няколко тикви. И частното ми тиквеното парти започна с пълна пара!

Тиквено парти с тиквена ракия "Исперих"
Флаер за тиквеното ми парти

Признавам си, че партито беше много яко, като изключим частта с мумията, която се направи на интересна, но една тиква веднага я тресна и тя се стресна. И ни остави да празнуваме. Предоволна беше и вещицата ми! Която пък така приказно се беше опиянила, че забрави да надпише тиквите, отредени за игра с награда! Но й напомних… във видеото по долу! И като казах игра! Разбира се, какво е парти без игри с награди!

Участвай в играта ми с награда до 12 ноември 2019г.

В следващия видеоматериал ще видите как празнувах „Празника на тиквите“, както и ще разберете как да участвате в играта ми с награда билкова паста „Epimedyumlu Macun“.

Виж статия за билковата паста: БИЛКОВАТА ПАСТА „EPIMEDYUMLU MACUN“ ПРЕМАХВА БЪРЗО УМОРАТА И ПОВИШАВА ПОТЕНТНОСТТА. ЕФЕКТ СЛЕД 30 МИНУТИ!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

УЧАСТВАЙ В ИГРАТА С НАГРАДА - КЛИКНИ ТУК И ОСТАВИ ОТГОВОР В КОМЕНТАР

За да участвате в играта ми е необходимо да изгледате цялото видео и ще разберете, какво е необходимо да направите. Заданието е лесно! Право на участие имат само лица навършили 18-годишна възраст и живеещи в РБългария.

И още подробности за приказната ракия от тиква „Исперих“

Тиквената ракия на „Исперих“ е нестандартна ракия, произведена от сладки и ароматни тикви „цигулка“. Ароматът е нежен и типичен. Вкусово ракията се отличава с кадифена мекота, последвана от силни плодови нотки на сварена тиква с мед. Лимитирана серия за ценители произведена и бутилирана от „ХКК“ АД, гр. Исперих, България.

ракия от тиква
  • Сортов състав: Тикви „Цигулки“ и „Ароматна френска“;
  • Произход на ракията: регион Силистра;
  • Обем: 500 ml;
  • Алкохолно съдържание: 38.5%;
  • Температура на сервиране: 16 – 18 °С; (бел. на автора абе може и греяна зиме);
  • Препоръчва се да се консумира в малки чаши с формата на лале (с такава си пийвах във видеото по горе).

Повече информация за тиквена ракия „Исперих“, както и за всички други ракии на марката „Исперих“! Ще намерите на официалната им интернет страница https://rakiaisperih.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *