Рожденици на 18 май

Пише, че днес навършвам 37 години. Глупости! Аз не се чувствам на толкова!

Днес според календара пише, че съм на 37 години. Честно казано аз не знаех на 100%, че съм именно на толкова. Всъщност за малко да забравя, че имам Рожден ден, но ми напомниха.

Но на колко години съм всъщност

Не си падам много по сметките, защото математиката ми не е от най-любимите предмети, но като извадих от 2016 – 1979 и се поличи 37 год. Брееей рекох си аз. Колко тежко звучат тези години, но не и на моя гръб. Защото първо съм тежкоатлет и второ, трето и т.н., нито имам шкембе, което да ми тежи, дори прическата ми е 0-номер, нито пък имам болки в кръста от тежките клекове от по 250 кг и мъртва тяга от 280 кг, когато бях състезател.
Програма за махане на шкембето
Е казвам ви, че нямам шкембе и прическата ми е 0 номер, а вие не вярвате.
Така, че ама хич не се чувствам на тези 37 години, а някъде към… може би.. абе вие кажето на колко, защото аз не мога да се определя. Какво друго още да кажа в този ден рожден. Наздраве! Определено фитнеса и правилното хранене ми помагат да съм толкова красив, мускулест и як пич… ха-ха… е какво пък не е ли истина и с чувство за хумор, и не на последно място съм и творец… демек тренирам и сивото си вещество всеки ден(наследство от един професор в НСА).

А сега е време за подаръци от Вас за мен

Представям ви и първите подаръци, които предварително ми бяха подарени, като определено си имат своята цел в живота ми… и намеци може би, а 😉

Крем против бръчки за мъже

Това може би е намек, че имам бръчки. Е да, но те не са като вашите, а са от тежката атлетика. Много зор, много нещо.
Най-добър крем против бръчки за мъже
Крем против бръчки за мъже. Хм!
Но ако имаше, някой който да ми каже, тогава щото не бях толкова умно копеле, колкото сега… да не си изкривявам физиономията по време на тренировка, то сега нямаше да ми подарят крем проти в бръчки. И все пак благодаря! Ще го ползвам, че като гледам е известен… пък ще видим, колко е свестен!

Електрическа самобръсначка

Чудесен подарък с който мога да ползвам, но се учудих, защо вътре има и приставка за космите в носа ми. Опа… значи е намек пак, че имам големи косми в носа ли! Добре, чудесно от днес започвам да ги подстригвам… ето. Въпреки, че и преди го правех.
Косми в носа бззз уред
Самобръсначка за косми в носа
Ако и вие желаете да ми направите подарък… то казвам от сега: Скъпи приятели – не ми купувайте нищо.
По добре аз да си купя(щракнете на бутона от PayPal – „Donate“ по долу и действайте смело 😉 )… ами да! Ще е по лесно и за двама ни.
Ще си спестите разкарването по магазините, както и чуденето, това ще му хареса ли, няма ли да му хареса и ако не ми хареса… после, какво да ви казвам… да се правя на клоун, колко много ми е харесала тенджерата за боб, която е изпратила баба ми. Така, че щрак… кредитна, дебитна карта(кой, каквото има) и готово! Ами да, така се прави днес… модерно 🙂
[paypal-donation]

А сега да ви почерпя

Казват, че на Рожден ден, трябвало да черпиш. Е аз не си падам ама хич по традициите и все пак съм Ви спретнал няколко подаръчета. ––––– Спечелилият ще изтегля чрез жребий на 19 май 2016 година и ще бъде оповестен във фейсбук страницата на Mr. 3Hours , както и чрез е-мейл и/или лично съобщение във фейсбук. Благодаря Ви за вниманието приятели. Спортувайте поне 3 пъти седмично и се хранете правилно на всеки 3 часа. Бъдете позитивно настроени към живота и дружете именно с такива хора, защото Вие ще зареждате тях, а те Вас! И вярвайте в себе си! Защото твоята сила е твоето спасение. / Mr. 3Hours

8 thoughts on “Пише, че днес навършвам 37 години. Глупости! Аз не се чувствам на толкова!

 1. Василев says:

  Честит Рожден Ден!
  С пожелания за много здраве и щастие, и нека никога не те напуска вдъхновението! Продължавай да зареждаш дните с усмивки! Весел празник, изпълнен с много емоции и много оригинални подаръци! Наздраве!

 2. мая велинова says:

  честит рожден ден ! много здраве, усмихнати хора, лични и професионални успехи 🙂 весел и слънчев празник 🙂

 3. Иво Стамов says:

  Честит рожден ден, Марто! Желая ти много здраве (знам, че за теб то е много важно, ако не и най-важното), любов и много позитивна енергия! Весел празник! 🙂

 4. Петър says:

  Честит рожден ден…Мартин
  С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
  смелост – да ги осъществяваш;
  търпение, за да ги постигаш;
  и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
  Желая ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всички банки парите!!!
  Какво да ти пожелая?
  Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти.
  Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш.
  Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
  Тогава ще ти пожелая:
  Вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

 5. Atanas Atanasov says:

  Честит рожден ден!
  С пожелания за упоритост,
  за да следваш мечтите си;
  смелост – да ги осъществяваш;
  търпение, за да ги постигаш;
  и много любов,
  за да дава смисъл на всичко това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *