В клипа на Полина „Обичах те до полуда“

Точно в деня на лъжата, първи април, не на шега Полина засне клип по най-новата си песен „Обичах те до полуда”. Режисьор на видеото е Тенчо Янчев, с когото младото дарование реализира и предишния си хит „Не си отивай”.

Полина често се шегува, че всичките й планове за видеоклипове винаги се променят в последния момент.
Първоначално всичко било уговорено със студиото на „Балкантон” в София.
Ден преди снимките обаче мястото било сменено с читалище „Стефан Караджа”.

„Беше изключително студено в това читалище и бяхме превърнали кабинета по рисуване там в гримьорна и направо не знам как децата държат четките в този студ.

ОБИЧАХ ТЕ ДО ПОЛУДА – ХЪС И АГРЕСИЯ

Имаше само един калорифер, в чиято компания можете да ме видите на някои снимки.
Сприятелихме се двамата.”, шегува се поп фолк дивата Полина.

За нейна беда „Обичах те до полуда” е доста нахъсано и агресивно парче, за което режисьорът изисквал максимално секси визия. Така в студа Полина се оказала с два чифта бански, кафяв и син, на Роберто Кавали и с тъничка сребриста туника.
Компания в новото видео й правят пет момчета, които доста впечатлиха певицата с атрактивната си мускулатура.

„Клипът е изцяло имиджов. Искам да се покажа в една по-секси светлина, в каквато досега не съм била. За целта построихме и специални декори, като единият можете да го видите и на снимките. Много ми допада как се получи връзката между песента, декорите и моята визия. Всичко е предизвикателно, маниашко, запомнящо се.”, разказва Полина.

На снимачната площадка за малко се отби и Емилия, която имала уговорка с гримьора на продукцията Кирил Чалъков да я подготви за участието й в „Комиците”. На снимачната площадка Полина и Емилия се оказа, че не са се запознавали официално до този момент.

Певицата е решена през 2008 година да започне една нова посока в кариерата си, която да я открои от останалите доста певци от нейната генерация. „Обичах те до полуда” е първата крачка към постигането на тази цел. Песента е кавър от новия диск на Сека Алексич. Полина е сигурна в успеха му и точно затова е вложила доста средства, за да реализира един по-силен видеоклип.

Режисьорът Тенчо Янчев обеща, че ще е готов с монтажа за около две седмици, така че до края на април Полина ще е направила своята заявка за един от хитовете на сезона. Същевременно певицата готви и нещо специално, което се надява да успее да реализира до началото на лятото.

Източник: erogance.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *