Върнете си Стегнатите Гърди с упражнения за стягане на бюста.

Упражнения за стягане на бюстаПоддържането на формата при жените не
е лесно начинание, особено по време на майчинство. Единственото по свободно време за фитнес обикновено е, когато детето спи, но колко ще спи е друг въпрос!

По време на бременността се повишава количеството на подкожните мазнини, което има и своята хубава страна. Благодарение на повишеното количество мазнини се повишава и бюста.
Едни гърди напред звучи добре, нали!
Големият бюст обаче изисква силни гръдни мускули(пекторалиси), които да го държат приповдигнат и стегнат.

Ако не полагате грижи за тази част на тялото си, това което може да ви сполети след време е „увиснал до пъпа бюст”, което естетически погледнато няма да ви хареса.

ДА ВЗЕМЕМ ФИТНЕС МЕРКИ НА ВРЕМЕ

И за да се предпазите от тези „неприятности“ е време да се презастраховате като пристъпите към действие с упражнения, които трябва да правите само веднъж на 5 дни.

Кои са тези упражнения, колко на брой са те, грешки които се допускат при тяхното изпълнение, почивки между работните серии и много повече по темата с едни гърди напред „Върнете си стегнатите гърди“.
Oчаквайте в следващия брой на рубриката ми за фитнес в едно от най-четените списания в България за бременност и майчинство „9 Месеца“.


Виж още от блога

[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″] [mp_posts_grid query_type=“simple“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“4″ posts_order=“DESC“ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“]

https://mgergov.com/toraefimerida/therma-cuts-otslabvane-12-kg/


[mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“3″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1122″ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *