Във Фитнес Форма за Няколко Седмици

Бързо отслабване с фитнес и диета, фитнес 02 ноември 2010Със сигурност всеки желае да влезе във форма, колкото се може по-бързо.
Колко бързо ще се случи това обаче, зависи най-вече от само от нас самите.
И по-точно от храненето и тренировките.

Целта на повечето спортуващи във фитнес залите е главно отслабване, което професионално погледнато ще рече, намаляне на подкожните мазнини.
Съдейки от опита си и като бивш състезател по културизъм, отслабването за разлика от повишаването на мускулната маса изисква много по-малко време.
Времето зависи от вашите „фитнес“ усилия.

Минималната подготовка на един професионален състезател по културизъм е 3 месеца.
Моята предсъстезателна подготовка траеше, точно толкова време и бях много доволен.

НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИЛИ ЗА СЕДМИЦА ДВЕ

Ако целта ви е да свалите излишните подкожни мазнини и да се видите наистина във форма, която ще се хареса не само на вас, но и на другите си отделети 3-6 месеца.
Естествено, това може да се случи и много по-бързо, но ще трябва да тренирате двуразово и то всеки ден, както и да спазвате стриктен хранителен режим.

Коремна преса, плочки на коремаАз бих ви препоръчал да не започвате с пълна газ, а постепенно да наберете скорост, защото опасността от травми и бърза демотивация е много по-голяма.

Но, ако гоните време, защото ви предстои важно събитие, като сватба, ревю и т.н., тогава не остава друг вариант, освен да настъпите до край „педала“ на газта, и да не се отказвате, колкото и трудно да ви се струва, защото гоните време!

ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ С КРАТКИТЕ СРОКОВЕ

Определено няма да е никак лесно постоянно да поддържаш пълна газ, но трябва да си горд, защото ти си кораво копеле, защото ти си номер едно, и защото си мноого „луд“!

Какво каза, че си „луд“ ли?
Сигурен ли си, че ти го каза наистина!
Я се огледай, да не би аз да го казах. Добре повтори шест път „Аз съм луд“!

Благодаря ти! Значи имаш за цел е да влезнеш максимално бързо във форма, защото след месец имаш много важно събитие!
Тогава виж, какво долу-горе ще те очаква, защото това е самото начало… Бегом Марш!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!