Блог

Велоергометър за Ръце на Technogym е един от най-новите фитнес уреди

veloergometar Technogym, Велоергометър за ръце на TechnogymКогато кажем велоергометър със сигурност всеки се сеща за онзи велосипед на който, колкото и бързо да въртим с краката, той все си стои на едно място.
Но пък калориите летят доста приятно.

Всеки обаче, който се е задържал на велоергометъра повече от 30 минути знае за дискомфорта от постоянното триене на дупето върху седалката. И ето решението.
Фирма „Technogym“ е намерила решение за привържениците на велоергометрите.
И когато вече дупето ви не издържа на „триенето“, то време е да запретнем ръкавите и да продължим напред.

И така, запретваме ръкавите и се втурваме към най-новото предложение в сферата на кардио тренировките на световно известната компания! Велоергометър за ръцете!

ПОВЕЧЕ ИЗГОРЕНИ КАЛОРИИ, ПО МАЛКО ПОДКОЖНИ МАЗНИНИ

Това е самата истина, защото, колкото повече ккалории изгаряме, толкова по бързо мазнините намалят. Калории изгаряме и по време на силова тренировка(тренировка с тежести) , но при този вид тренировка не можем да наблюдаваме, колко ккалории изгаряме по време на сериите.

Най-добрият вариант са съвременните кардио уреди с големи цветни монитори на които освен, че ще може да наблюдавате, колко ккалории изгаряте, ще може да гледате любимия си филм или да слушате музика!
Велоергометърът е идеалният начин за подобряване дишането, на снабдяването на кръвта с кислород и работа на сърцето.
Това е само един от най-новите и модерни уреди в сферата на фитнеса, който може да ползвате в един от най-големите фитнес центрове в България!

Велоергометър фитнес

Какво е усещането да въртиш с ръцете, вместо с краката или пък в комбинация от двете! Разберете във Фитнес и спа център „Pulse“, www.pulsefit.bg

фитнес инструктор в град София

Вземи книгата за тренировки у дома. Кликни тук!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.