Victoria Spa Центрове Станаха на 10 Години

Victoria & Spa SofiaВеригата отпразнува цели 10 години с ориенталски купон.
С грандиозно ориенталско празненство бе отбелязан рождения ден на най-големия спа на Балканите Виктория СПА.

Домакинята г-жа Виктория Кесаровска бе затрупана от цветя. А тя от своя страна се постара да осигури за партито изобилие от изненади и богата програма. Ориенталската феерия започна с воден балет, изпълнен от националния ни отбор по синхронно плуване. И продължи с арабски танци, които буквално подпалиха гостите и ги накараха да станат от масите.

Фамозният водещ и съорганизатор на събитието лорд Евгени Минчев, не остави на присъстващите нито миг скука, като даде всичко от себе си в името купона.

И ОЩЕ ОТ ЦЕНТЪРА НА ОРИЕНТА

Няма как да не отбележим стайлинга на водещия, който бе перфектен – ориенталско колониален микс с благородническа нотка. Той великодушно обяви Владо Димов за падишах на българската музика.
След това Лорда забеляза, че сред гостите е и Георги Христов, който позира за камерите с компанията си и находчиво му дари титлата крал на българската музика.

Пълна колекция от бизнесдами – клиенти на Виктория СПА бяха почели събитието.
Сред тях – Бисерка Хънкова, Мая Косева, Катя Роуз, Биляна Тончева, Грети Гарсия, Албена Йорданова и други.

Виктория Кесаровска

Есил Дюран блесна като истинска ориенталска принцеса, а Таня Боева бе като изляза от сериала „Великолепния век“. И двете поздравиха домакинята със свои изпълнения, бивайки искрени и фини в своите благопожелания.

Евгени Минчев

След позинг за камерата на Mr. 3Hours – лорд Евгени Минчев, коментира: „Едни имат мускули, а други диаманти“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *