Влез във Фитнес Форма за 3-месеца. Газ до Дупка!

Добър фитнес инструктор СофияСъс сигурност всеки желае да е във форма.
Говоря за онази фитнес форма, която ви предава такова излъчване, че ви се иска да ходите без дрехи. Или поне с прилепнали по тялото дрехи, подчертаващи извивките.

Наистина да се почувстваш прекрасно в дрехите си или пък извън тях(уоу) е голямо удоволствие. А резултатите идват много бързо, но е необходима дисциплина. Дисциплина – подобна на онази в армията. Спомняте ли си. Сутрин в 5.50 ч. ставане от сън. В 6.00 ч. физарядка.
Следва хранене и т.н. Искаш не искаш, спити се – просто ставаш и хукваш напред.

И наистина резултатите идват много бързо и то особено в самото начало.
За да потвърдя думите си ще посоча и няколко пресни примера от моите клиенти.

НЕ ХВЪРЛЯТЕ ПАРИТЕ СИ НА ВЯТЪРА

Честно казано истински сериозните ми клиенти във фитнес залата са повече, защото несериозните просто ги „принуждавам” да се откажат и да не си хвърлят парите на вятъра, защото нематериалните неща ми носят най-голямо удоволствие.

А ето и примерите:

  • Снощи ми се обади едно от наистина сериозните момичета, които тренирам от около 2 месеца и ми каза – „Марти, Марти сега ходих да си купувам дрехи, стоят ми чудесно… , а дупето знаеш ли колко стегнато ми е станало. Тя цъфтеше от радост”.
  • Друг пример е с момче, което отслабна със 75 кг. Няма да забравя думите му! „Марти благодаря ти приятелю – преди все едно бях мъртъв. Сега съм жив. Всичко е в границите”.
  • И още един пример – „Марто аз от 5 години тренирам и такова напомпване никога не съм имал”. Много примери мога да ви дам и то все от хора, които са били дисциплинирани с това с което са се захванали. Не е лесно! Но аз го правя така, че да бъде и интересно.

„НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА” – ОРГАНИЗАЦИЯ И МОТИВАЦИЯ

Именно това е системата в която дисциплината, волята и отдадеността са от особено значение. Какво значи – нямам апетит, какво значи не ми се пие вода, не мога да тичам повече от 2 км. Какво!

Добър фитнес треньор СофияНа много хора без значение от положението – им липсва човек, който да ги организира и мотивира по пътя към изграждането на перфектните форми.
Именно тази роля изпълнява треньорът. Спомням си как като състезател, въпреки че знаех перфектно изпълнението на всички упражнения, понякога ме домързяваше и ако нямах уговорка с треньора – нямаше да отида в залата.

От особено значение е и помощта по време на всяка една серия.
Да вземем например движението – клек с щанга на рамене(най-доброто упражнение за „бразилско дупе”).
Ако изпълнявате движението сам – вие няма да може да се отдадете на 100% на работните серии поради липса на сили в последните 3-4 повторения без тренировъчен партньор(който обаче разбира от работата си) , а от там и резултатите ще спрат.

ЗАПОЧНИ ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ СЕГА!

Ако наистина желаете да влезете във формата за която наистина сте мечтали и да се заредим взаимно с много енергия, то ето я системата. Какво като е лято. Много пот ще се леее. И още по бързо ще влезете във форма, защото през летните месеце метаболъзмът ни се забързва и горим още повече мазнини.

И ето, че достигнахме до „Формулата на младостта”:

Всекидневно:

1. Правилно хранене(поне 5) в точно определен час.
2. Тренировки(минимум една).
3. Много вода(поне 4 литра).
4. Положителни емоции(на отрицателните на обръщайте внимание) .
5. Секс на макс(с любимия човек).

Изпълнявате ли всичкото това на макс и резултатите ще са на макс!
Гарантирано и изпитано! Аз ще ви помагам до 4-та точка! Let’s Go.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *