Влезнах Във Фитнеса Заради Момиче

Фитнес треньор град СофияПреди няколко седмици бях споменал, че ще се гмурна в дълбоките води на професията фитнес инструктор и ето, че часът настъпи.
Започвам с фитнес инструкторите на най-големия фитнес и спа център „Pulse“.

Фитнес и спа център „Pulse“ е един от най-големите и луксозни фитнеси в България. Разположен е на площ от 5500м2. Последно поколение най-висок клас уреди Life Fitness. Специално проектирана вентилация и климатизация. Професионална антибактериална настилка. Неповторима панорамна гледка по време на тренировка към планината Витоша.

В него ще намерите професионално оборудвани зали за фитнес, кардио, бокс и мма, плувен басейн, римски басейн, скуош, аеробика, спининг, сауни, турска баня и още, и още.

ИНТЕРВЮ С КИРИЛ КЕЧЕВ, ФИТНЕС ИНСТРУКТОР В „PULSE“

Кирил Кечев е персонален фитнес треньор с 5 годишен стаж. Работил е за най-големите фитнес центрове в България.
Завършил е Национална спортна академия „Васил Левски”. Специалист по методика на тренировки във фитнеса. Специалист по хранене и хранителни добавки.

КОГА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЛЕЗЕ ВЪВ ФИТНЕС ЗАЛАТА И КАКВА БЕШЕ ПРИЧИНАТА?

Фитнес Инструктор фитнес Пулс, град София– За първи път влезнах във фитнес залата, когато бях на 14 години и причината беше момиче. Факт е, че момичетата харесват момчета с добре поддържана форма е ми подейства стимулиращо за старт.

Обикновено хората, които поддържат телата си с фитнес се хранят на всеки 3-4 часа. Как успяваш да се храниш по време на работа – т.е., когато си с клиент?

ОБИКНОВЕНО ХОРАТА, КОИТО ПОДДЪРЖАТ ТЕЛАТА СИ С ФИТНЕС СЕ ХРАНЯТ НА ВСЕКИ 3-4 ЧАСА. КАК УСПЯВАШ ДА СЕ ХРАНИШ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА? КОГАТО СИ С КЛИЕНТ!

– Много ми е трудно, защото нямам почти никакво време, но все пак при удобни моменти хапвам на бързо, като наблягам основно на високобелтъчни храни.

ТВОИТЕ КЛИЕНТИ СА ГЛАВНО МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ? ЗА КАКВО ОСВЕН ФИТНЕС СИ ГОВОРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА?

– И мъже и жени, но главно жени.
Говорим си само за неща зареждащи с позитивна енергия!

КАКВО Е ВЛИЯНИЕТО НА СЕКСА ВЪРХУ ТРЕНИРОВКАТА? КОГА ЧОВЕК Е ПО СЕКСУАЛНО АКТИВЕН – ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ФИТНЕС?

– Мисля, че фитнеса е с пряко значение, защото когато човек изглежда добре и се поддържа, това неминуемо повишава либидото, както при жените така и при мъжете.

Хубав Спа център София

КАКВИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРИЕМАТ КЛИЕНТИТЕ ТИ?

– Хранителните добавки, които най-често се пият са суроваръчен протеин(преди и след тренировка) и л-карнитин с цел изгаряне на подкожните мазнини и зареждане с повече енергия, необходима за провеждането на по-качествена тренировка.

ЗНАЕМ, ЧЕ ПОЛОЖИТЕЛНАТА НАГЛАСА Е МНОГО ВАЖНА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА, И НЕ САМО! АКО НЯКОЙ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА ТРЕНИРА КАК ГО МОТИВИРАШ?

– Ще се опитам да му покажа и докажа, че спортът и в частност фитнесът помага за цялостното равитие на човек във всяка една насока.

Съвсем скоро Кирил Кечев партнира на чаровната поп фолк певицата Пламена в нашумелия й клип „Когато ме разплачеш“. Каква е неговата роля там вижте още сега.

Автор на стиховете е Лиляна Димова, а за музиката певицата се довери на Йорданчо Василкоски. Видеоклипът на „Когато ме разплачеш“ е заснет от режисьора Н. Скерлев.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!