По златните стъпки на стария „Weider“ с протеинов шейк „Gold Whey“!

Weider usa
Weider usa
Weider – eдна компания от ерата на Арнолд Шварценегер

Днес има хиляди компании за производство на хранителни добавки.
Но задавали ли сте си въпроса, коя е първата компания за хранителни добавки. Коя е най-старата компания за хранителни добавки. Най-вероятно болшенството от вас не си го задават. И изключение най-вероятно правят старите културисти, които я познават. Името на тази компания е „Weider“.

„Weider“ – най-старата компания за производство на хранителни добавки

Много може да се говори за бившата Американска компания „Weider“. Казвам бивша, защото след смъртта на нейните създатели и бащи на Световния културизъм – Бен и Джо Уидър, компанията се премества в Германия. Бен и Джо Уидър са не само и основоположници на Световния бодибилдинг и фитнес, но и създателите на най-голямото състезание за професионални бодибилдъри в Света – Мистър „Олимпия“.

арнолд и джо уидър

Те са и създатели на Системата за тренировки „Уидър“ по която са тренирали редица топ културисти сред които и Арнолд Шварценегер.
По нея тренирам и аз, и това е най-добрата система за тренировки.

Това е система от базови упражнения, които все повече и повече днес се забравят и рядко промотират. Именно днес дойде денят в който ще ви върна назад в миналото на бодибилдинга с ревю на един от протеините на марката „Weider“ , който пия от две седмици(пил съм го и преди).

Germany protein
„Gold Whey“, Made in Germany

Той ми е предоставен в помощ на моя проект „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] от официалните представители на марката за България.

Ревю на протеин „Gold Whey“ на „Weider“ + Видео

Протеинът „Gold Whey“ е произведен в Германия. Едно от нещата с които се слави тази страна е, че държи изключително много на спазването на стандартите в процеса на работа. Този протеинов шейк е изключително лесно разтворим, а вкусът е отличен!

Протеин с вкус на банан

Осигурява 23 грама висококачествени суроватъчни белтъчини в порция (78% / 100гр.) . Произведен е с помощта на ултрафилтрация, което осигурява 80 % концентрация на белтъка и го прави лесно усвоим от организма.

Запознайте се по добре с протеина „Gold Whey“ в следното видео ревю

Протеините са много важни за всеки спортуващ и държащ на здравето си човек. Ако нямате апетит или време за поредното хранене на 3 часа, то заместете го с протеинов шейк!

Начин на приготвяне, прием и дозировка

Вкусовете на „Gold Whey“ , както споменах по горе в публикацията са отлични. Ако желаете да се насладите тотално на вкусен протеинов шейк!!! Препоръчвам да го разтворите в студено прясно мляко или пък в кисело мляко(особено с вкус манго-маракуя).

Приемайте протеиновия си шейк, когато нямате в храненето си белтъчини или те са в малки количества. Приемът на белтъчини на килограм телесно тегло е вариращ и се консултирайте с добър фитнес инструктор и/или диетолог. Не превишавайте приема на белтъчини!!!

От къде можете да си закупите този продукт?

Ако желаете да се възползвате от най-добри цени, то бих препоръчал да посетите официалната страница на представителя за България – www.weider-bg.com , както и да посетите техния реален магазин в гр. София срещу „Румънското посолство“.

Weiider Gold Whey
За поръчка на „Gold Whey“ , Weider – Кликни на кутията

Този протеин се предлага на цена от 125,50 лв. за 2000 грама, 70.00 лева за 900 грама и на цена 33.00 лева за 500 грама.


Виж още от блога

[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″] [mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“1″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1341, “ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

One thought on “По златните стъпки на стария „Weider“ с протеинов шейк „Gold Whey“!

 1. Георги Илиев says:

  Понеже сме си говорили с теб за тази марка и знаеш, че ги ползвах дълго време, ако може да допълня ревюто ти:
  – Отличен вкус, вкуса шоколад разтворен в прясно мляко може да се сравни с разтопен сладолед.
  – Няма неприятен остатъчен вкус.
  – Разтваря се напълно, не образува бучки или пяна, която да напълни остатъка от шейкъра.
  – Не предизвиква газове, което е един от основните показатели за използването на качествена суровина.
  – Протеина е концентрат, няма напудрените етикети с хидро, мега турбо и т.н. изолат. Реално от обикновените потребители не биха направили разликата между концентрат, изолат или хидроизолат.
  – Единствения недостатък според мен е цената, но на фона на останалите преимущества се преглъща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *