Whey Titans на Gold Touch Nutrition – 87% Протеинов Бленд

Whey ProteinWHEY TITANS е един от най-добрите протеин на пазара.
Нашият протеинов концентрат съдържа над 87% протеин микс и се състои от изолат, концентрат и хидролизирани протеини.

Ние използваме само най-добрите източници на протеини като суровина от нашите партньори www.volac.com, произвеждащи протеинови качество в Обединеното кралство.
Тялото ви постоянно се нуждае от протеини. Това е най-богатото вещество в организма след водата.
Те сe присъстват във всеки орган в тялото.

Те сa от съществено значение за кръвта, хормоните и ензимите, имунната система.
WHEY TITANS е необходим за оптимално развитие на мускулната тъкан и ремонт.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ

Колкото повече мускули имате, толкова по-голяма нужда имате от качествени протеини. Ако не предоставите на тялото си достатъчно протеин вие ще загубите мускулите си.

При оставянето на тялото дълго време без храна, то изпада в състояние наречено катаболизъм(разграждане), и така тялото ви ще атакува мускулната тъкан за протеини, затова те са задължителни във всяко едно хранене.
Запомнете, че задължително е да предоставите на тялото си достатъчно протеин на всеки три до четири часа. Това е вашата гаранция, че тялото ви е анаболно състояние. Протеините могат да бъдат получени и от всички високобелтъчни храни и протеинови добавки. Когато нямате време за хранене, то храненето с протеинов шейк е най-добрият вариант.

ГАРАНТИРАНО! НАЙ-ДОБРАТА ПРОТЕИНОВА СМЕС

Нашият протеин е направен на прах чрез центрофугиране на млякото, като се използва и комбинация от крос-флоу ултра филтрация и микро техники за филтриране.

Производството на GOLDTOUCH NUTRITION се извършва в одобрени лаборатории и фабрики с ISO22000. Tова е уникален продукт, който води до много добри резултати.

ВАЖНИ СЪСТАВКИ

Суроватъчен протеинБета лактоглобулин

(Прибл. 45%)

Осигурява отличен източник на незаменими аминокиселини (BCAA). Помага за предпазване от мускулен разпад и резервите от гликоген по време на тренировка.

Алфа-лакталбумин

Вторият най-богат протеинов компонент, което прави около 20-25% от протеинът на WHEY TITANS. Това е най-често срещания вид протеин, открит в майчината кърма. Той играе важна роля в усвояването на калция чрез способността да се свърже с различните форми на калций и е с високо съдържание на незаменими аминокиселини.

ИМУНОГЛОБУЛИНИ

Заема около 10-15% от протеина на WHEY TITANS. Води до подобряване на имунната помощ при деца и възрастни. Този протеин се съдържат в коластрата.

Говежди серумен албумин

(Приблизително 3%)

Това е много добър източник на 9 незаменими аминокиселини.

Глюкомакропептид (GMP)

(Приблизително 17%)

GMP – проучванията показват, че глюкомакропептид, стимулира синтеза и освобождаването на хормони. Помага за пълноценното усвояване на протеините, мазнините и въглехидратите.

Лактоферин

(Около 1% )

Блокира развитието на бактерии, като Salmonella и Ecoli.

Лактопероксидаза

Е около 0.5% от протеините на суроватъчен протеин. Потиска растежа на бактериите, които зависят от желязо.

Лизозим

Представлява по-малко от 0,1% от протеините на WHEY TITANS и потиска растежа на бектерии и вируси

Начин на употреба

Смесете 1 лъжица с 200 мл вода, обезмаслено мляко или сок.

Този протеинов концентрат е много лесно разтворим Просто се разклаща в шейкър или разбърква в пасатор. За максимален ефект да се има предвид, че трябва да се консумират 2 грама протеин на килограм телесно тегло за целия ден разделен на интервали през 3-4 часа.

Whey Titans е идеален за богати на белтъчини закуски през целия ден, включително напитки и ястия.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!