Wizz Air Sofia Marathon 2019

Въпрос с награда! На 10 км или на 21,098 км да тичам на Wizz Air Sofia Marathon 2019?

Wizz Air Sofia Marathon 2019 (Маратонът на София), започва своята история през далечната 1983 година и се провежда всяка година. Отдавна съм участвал на състезания. И като бивш състезател по силов трибой, усещам как състезателния дух в мен напира и ме мотивира. Мотивира ме да участвам на това състезание, ей така просто да изпитам себе си.

И след като реших да участвам си зададох въпроса! В каква от трите дисциплини (10 км, 21.098 или 42.195 км) да участвам, като хем да се представя добре, хем и да ми е тръпка. В крайна сметка си взех два пакета за участие. Като единия, както разбирате ще го подаря на някой от вас, който ми помогне в избора.

Помогни в избора ми за Wizz Air Sofia Marathon 2019 и може да спечелиш награда от мен!

Ще се радвам да отговориш на въпроса ми в коментар (коментарите са валидни само, ако са под видеото в Youtube канала ми) под това видео (изгледай го преди да коментираш).

Наградата, която ще спечели един от вас е „Пакет за участие в Wizz Air Maraton Sofia 2019” на 13 октомври 2019г. от 9.30 часа в гр. София, включваш:

  • Платен билет за 10 км или 21,098 км (един от двата по моя преценка);
  • Специална брандирана тениска за маратона (М-размер);
  • Wizz Air ваучер за пътуване на стойност 20.00 евро;
  • Раница;

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

Wizz Air Sofia Marathon 2019

ВИЖ ЦЯЛОТО ВИДЕО В YOUTUBE - КЛИКНИ ТУК

Условията за участие са следните:

  1. Отговори в коментар до 22.00 часа на 12 октомври 2019г. под видеото (по горе) в YouTube канала ми на въпроса: „На колко километра да участвам според теб в „Wizz Air Sofia Marathon 2019“ – на 10 км или на 21,098 км (все пак имай предвид, че съм на възраст 40+, бивш тежкоатлет и военен, моментно тегло около 80 кг при ръст 177 см и разбира се съм с „Боен дух на Дракон“);
  2. Абонирай се за YouTube канала ми за да не пропускаш следващите игри с награди и видеа (по желание);
  3. Сподели видеото във фейсбук профила си (по желание);
  4. Играта е активна само за територията на РБългария.

Изтегляне на печеливш участник и получаване на награда:

  • Печелившият участник ще бъде избран на случаен принцип лично от мен Мартин Гергов на 13 октомври 2019г. след 22.00ч. до 00.00ч.
  • Печелившият участник ще бъде уведомен в отговор на коментара в YouTube, където ще му бъде оставен телефонен номер за връзка, относно получаване на наградата и разбира се препотвърждаване.

P.S. Дори да не можеш да участваш на състезанието поради кратките срокове с които разполагам за да получиш наградата в случай, че живееш в друг град или поради друга причина. Не се безпокой! Ако си печеливш – ще изпратя наградата ти с куриер за моя сметка. А от теб остава да изтичаш дестинацията и разбира се да я документираш със снимка. Която пък ще се радвам да ми изпратиш след това!

Подробности за състезанието „Wizz Air Sofia Marathon 2019“ ще намерите на официалния сайт: https://www.marathonsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *