Въпрос с награда! На 10 км или на 21,098 км да тичам на Wizz Air Sofia Marathon 2019?

Wizz Air Sofia Marathon 2019

Wizz Air Sofia Marathon 2019 (Маратонът на София), започва своята история през далечната 1983 година и се провежда всяка година. Отдавна съм участвал на състезания. И като бивш състезател по силов трибой, усещам как състезателния дух в мен напира и ме мотивира. Мотивира ме да участвам на това състезание, ей така просто да изпитам себе си.

И след като реших да участвам си зададох въпроса! В каква от трите дисциплини (10 км, 21.098 или 42.195 км) да участвам, като хем да се представя добре, хем и да ми е тръпка. В крайна сметка си взех два пакета за участие. Като единия, както разбирате ще го подаря на някой от вас, който ми помогне в избора.

Помогни в избора ми за Wizz Air Sofia Marathon 2019 и може да спечелиш награда от мен!

Ще се радвам да отговориш на въпроса ми в коментар (коментарите са валидни само, ако са под видеото в Youtube канала ми) под това видео (изгледай го преди да коментираш).

Наградата, която ще спечели един от вас е „Пакет за участие в Wizz Air Maraton Sofia 2019” на 13 октомври 2019г. от 9.30 часа в гр. София, включваш:

  • Платен билет за 10 км или 21,098 км (един от двата по моя преценка);
  • Специална брандирана тениска за маратона (М-размер);
  • Wizz Air ваучер за пътуване на стойност 20.00 евро;
  • Раница;

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

Wizz Air Sofia Marathon 2019

ВИЖ ЦЯЛОТО ВИДЕО В YOUTUBE - КЛИКНИ ТУК

Условията за участие са следните:

  1. Отговори в коментар до 22.00 часа на 12 октомври 2019г. под видеото (по горе) в YouTube канала ми на въпроса: „На колко километра да участвам според теб в „Wizz Air Sofia Marathon 2019“ – на 10 км или на 21,098 км (все пак имай предвид, че съм на възраст 40+, бивш тежкоатлет и военен, моментно тегло около 80 кг при ръст 177 см и разбира се съм с „Боен дух на Дракон“);
  2. Абонирай се за YouTube канала ми за да не пропускаш следващите игри с награди и видеа (по желание);
  3. Сподели видеото във фейсбук профила си (по желание);
  4. Играта е активна само за територията на РБългария.

Изтегляне на печеливш участник и получаване на награда:

  • Печелившият участник ще бъде избран на случаен принцип лично от мен Мартин Гергов на 13 октомври 2019г. след 22.00ч. до 00.00ч.
  • Печелившият участник ще бъде уведомен в отговор на коментара в YouTube, където ще му бъде оставен телефонен номер за връзка, относно получаване на наградата и разбира се препотвърждаване.

P.S. Дори да не можеш да участваш на състезанието поради кратките срокове с които разполагам за да получиш наградата в случай, че живееш в друг град или поради друга причина. Не се безпокой! Ако си печеливш – ще изпратя наградата ти с куриер за моя сметка. А от теб остава да изтичаш дестинацията и разбира се да я документираш със снимка. Която пък ще се радвам да ми изпратиш след това!

Подробности за състезанието „Wizz Air Sofia Marathon 2019“ ще намерите на официалния сайт: https://www.marathonsofia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *