Яж, Пий и Отслабвай През Лятото с Новия „Mr.BIG“

Фитнес инструкторЯж, пий и отслабвай е най-добрата формула за отслабване, дори и през горещите летни месеци, когато купонът е на макс.
Приемът и разходът на калории обаче си е наше задължение.

За да живеем и работим пълноценно, ние се нуждаем от енергия, която си набавяме от храната с която се храним.
Пълноценната храна представлява правилна комбинация от белтъчини, въглехидрати и мазнини. Един грам белтъчини съдържат 4 ккал, толкова съдържат и 1 грам въглехидрати, докато пък 1 грам мазнини съдържат цели 9 ккал.

Калорията е еденица за енергия и ако си спомняте(учили сме го в училище) калорията е количеството топлина, необходимо да се повиши температурата на 1л. вода с 1 градус.

КАКВО ДА ПРАВИМ, АКО СМЕ В ОТПУСК И НЯМАМЕ ВЕЛОЕРГОМЕТЪР

Една стара поговорка(която си спомням от времето, когато бях в Националния), гласи: „Почивката ражда шампиона, но…“
Естествено, че почивката за 2-3 седмици няма да повлияе особено на процента на подкожните ни мазнини, но пък мускулите ни ще изгубят тонуса си.

Всъщност обаче има едно много простичко решение, което може да следвате, където и да сте, като единственото условие е да следите, колко ккалории приемате и естествено, трябва да ги изразходвате. Повече информация по темата ще научите на 56 страница в августовския брой на списание „Mr BIG“(вече на пазара).

НАЙ-НОВИЯ ФИТНЕС ХИТ НА ПАЗАРА! 3D КАЛОРИМЕТЪР

Охоо. Ето нещо интересно. Нещо много ново. Нещо много фит. Нещо, което ми хареса.
Да именно това е най-новото изобретение, което от два месеца е и на българския пазар.
Със сигурност сте запознати с калориметрите, но това което го отличава от всички останали е, че освен всички показатели като скорост на движение, изминати километри, брой крачки, време, производителите са добавили и показател за изгорените мазнини, както и един перфектен дизайн.

Това “чудо” наистина е много добро и лично аз вече го тествах, и надявам се да сте разбрали, че публикациите на страницата ми са на база личен опит, и не бих изневерил да ви представя нещо от което лично аз не съм доволен.

КАЛОРИМЕТЪР JOG STYLE HJA-300 С 3D СЕНЗОР

Калориметър, крачкомер, педометърНай-новия хит на пазара! Калориметър Jog Style HJA-300 С 3D Сензор – произведен от OMRON Healthcare – лидер в областта на медицинското оборудване за терапия и контрол на здравето.

Идеалният партньор с който ще знаете всеки един момент, когато се разхождате навън или в офиса, колко калории сте изгорили. Дори да хапнете нещо богато на калории, няма да е проблем да ги изгорите с точност благодарение на Калориметъра Jog Style HJA.

С него ще знаете, колко калории изгаряте всеки ден, а колкото повече изгаряте от колкото приемате, толкова по бързо ще изгорите досадните мазнини.

Измерва Вашата активност при джогинг и ходене:

Режим джогинг:
– Времетраене на бягането
– Пробягано разстояние
– Изгорени калории при джогинга
– Средна скорост

Режим ходене:
– Дневно направени крачки
– Часовник
– Изгорени мазнини дневно
– Памет за 7 дни назад

Ако желаете да поръчате този продукт онлайн посетете уеб адрес: www.fitnessinstructor.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *