плувен басейн в София

Интервю в басейн: За фитнеса, диетите, емоциите и любовта с актьора Дидо Мачев

Ако сте зодия риба, рак или водолей, то най-вероятно любимия ви спорт е плуване. Познах ли? Или може би фитнеса е първи в класацията! За вашия отговор скъпи читатели, мога само да предполагам, защото не всички ви познавам лично!

Не така обаче стоят нещата при актьора Дидо Мачев. Неговия любим спорт, определено не е фитнеса и това ви го гарантирам на 100%. Плуването е най-любимия му спорт. И най-вече обича да плува през зимата, като точно тогава избягва Атлантика, а предпочита в закрит плувен басейн.

Интервю с Дидо Мачев в закрития плувен басейн на фитнес и спа център „Пулс“, гр. София.

В днешния ден реших да отида на „риболов“. За риба последно бях ходил, когато бях на 14 години. „Рибата“ или по точно „ракът“ в днешното ми интервю е актьорът Дидо Мачев.
Преди четири години аз бях негов фитнес треньор в риалити по Българска Национална Телевизия.

Закрит плувен басейн в София за плуване
Любимият плувен стил на актьора Дидо Мачев е брус!

Тогава той определено не обичаше тренировките по фитнес, но нямаше друг избор! Дидо не си пада по помпането на мускули и днес. Той предпочита през зимата да плува в закрит плувен басейн в София град. Вижте и интервюто ми с него в което ще разберете:

  • Защо фитнесът не е любимият му спорт;
  • Кой е бил виновникът, който го е запалил да плува;
  • За диетата на Дънов, която е започнал да следва през 2019-та година;
  • Случката му със случайно срещаната в дълбините на черно море русалка;
  • Коя е била голямата му любов и по точно, какво е любовта за него;
  • Съветът му за лесно приготвяне на телешко филе и още, и още.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Дидо Мачев е телевизионен водещ и български актьор. Роден е на 4 юли 1955 година град в Хасково. Играе на сцената на Сатиричен театър в София. Там по-известни негови роли на Гълъб в „Гълъбът“ от Шомов, Методи в „Да убиеш премиер“ от Емил Андреев, Калабушкин в „Самоубиецът“ от Н. Ердман, Шофьорът в „Маршрутка“ от Елин Рахнев, Андрей Андреевич Нюнин в „Сватба“ от Чехов и Вестникарят в „45 години не стигат“ от Иван Кулеков. Мачев е бил водещ на предаванията „Големият въпрос“ и „Семейни войни“ по Нова телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *