За затлъстяването, напълняването и за това, какво всъщност е фитнес инструктор
Блог, Фитнес

За затлъстяването, напълняването и за това, какво всъщност е фитнес инструктор

Затлъстяването днес не отстъпва на напълняването от преди години според моите статистики. Въпреки големия брой фитнес центрове, които никнат в Столицата през няколко месеца. Въпреки удобствата, които веригите предлагат (сауни, парни бани, плаж, персонален фитнес инструктор и др.) хората с наднормено тегло са повече, отколкото онези с плочки на корема.

Дали обаче проблемът се крие в мързела, липсата на време дори и през уикенда е въпрос, който все още си остава някак нерешен.

За затлъстяването при тинейджърите и какво всъщност е фитнес инструктор?

Дали проблемът на затлъстелите хора се крие в това, че не се хранят правилно или пък не тренират с личен фитнес инструктор. И до, колко можем да си позволим храна, която е по вкуса. И още не малко въпроси на фитнес тематика, зададени ми от Miss 3Hours ще разберете във видео материала!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

АБОНИРАЙ СЕ ЗА YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

В обобщение ще доложа, че за затлъстяването сред тинейджърите, огромна роля играят и родителите. Обикновено децата се опитват да подражават на тях и, ако те са лош пример, вероятността да тръгнат на фитнес или да се хранят правилно не е никак голяма. Всъщност някои от вас ще кажат, че голяма роля играе и бюджета с който разполагаме.

Не отричам, че е така. И все пак дори с 5.00 лева можем да си купим богата на белтъчини храна. Като за целта в следващите ми публикации ще направя видеоматериал!

Ще се радвам да споделите в коментар и вашето мнение по темата за затлъстяването. И по точно! Кой е виновен за затлъстяването у нас – държавата, родителите или мързелът? Оставете и своето предложение за следваща видео тема!

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.