Здравословно отслабване с тичане

Свалих 9 кг за около 1 месец, спечелих нови приятели и медал от тичането ми в Камбоджа! Хайде, можеш и ти!

Фитнесът (упражненията със свободни тежести, тичането, карането на велосипед) и храненето с цел здравословно отслабване и/или повишаване на мускулната маса са голямо нещо! Те са нещо много повече от отдушник за потиснатите ни енергийни източници, създадени от стреса, напрежението и притеснението. Тренирайки и хранейки се здравословно, ние тонизираме и поддържаме и надграждаме не само мускулите, но и психиката, и „духа“ си.

Благодарение на фитнеса и здравословното хранене, подобряваме значително състоянието на тялото, но и засилваме неимоверно мотивацията си. Важно е обаче да направим първата крачка към здравословното отслабване. Но за да я направим, понякога ни е нужно малко помощ или пък малко повече. Днес ще ви разкажа моята история в която отслабнах с 9 килограма за около 1 месец (снимки в стил преди/след ще покажа от плажа в някоя от следващите си публикации).

Здравословно отслабване и мотивация

Преди да направим първата крачка по пътя на така нареченото здравословно отслабване (както и за други неща), трябва да си поставим цел. И всеки ден да работим усилено по нея. И когато постигнем целта – не трябва да спираме, а да си поставим нова цел. И страхът от провал не трябва да ни пречи да вземаме решения. И не трябва да храним страха, защото така той ще стане по силен от мотивацията. А това е пагубно. Просто, трябва да спазваме и основните мерки за безопасност.

Мотивацията като средство за здравословно отслабване

Всеки ден, трябва да правим добро не само на себе си, но и на другите. Това ще ни донесе още повече удовлетворение от всичко друго, което правим. Помагайте и на другите, които също са започнали здравословно отслабване, и давайте нещо в замяна, когато помагат на Вас!

Първи стъпки в здравословното отслабване

Няма как да направиш втората крачка без да си направил първата, и третата без да си направил втората… и т.н. Ако ви е нужна помощ и не знаете, откъде да започнете! Потърсете някой, който да ви мотивира. Целта е здравословно отслабване? Потърсете реални истории по темата, наемете си личен фитнес треньор, отделете време за здравето си, докато не е станало „късно“.

Как да отслабнем здравословно

Аз Мартин Гергов винаги съм се стремял към по-балансиран живот. И знам, че за да го постигна, трябва да намеря време и да спортувам във фитнес залата поне 4 пъти седмично. Да се движа повече (поне по 50 км/седмично). И да се храня по здравословно меню с храни за отслабване (поне 4 пъти дневно). Понякога не ни достига време, а понякога – мотивация. Аз ще ти помогна да направиш първата крачка. И благодарение на фитнес опита ми над 25 години, с малко помощ от новите технологии, първите крачки стават по-леки. И същите ще ги споделя в следващите редове.

Здравословно отслабване с PGX Daily Ultra Matrix

Първата крачка в тази история дойде именно благодарение на PGX Daily Ultra Matrix. PGX Daily е канадска хранителна добавка с активна съставка – фибри иззети от корен на конджак. С нея се запознах съвсем случайно покрай е-мейл пристигнал в пощата ми.

Отзиви за PGX Daily Ultra Matrix

И реших да направя експеримент със себе си. Никога до тогава не бях приемал фибри като хранителна добавка. И си казах! Хм, сега е моментът в който да вляза във форма за плажа, защото покрай т.нар. „пандемия“ бях достигнал тегло от 89 килограма, което не беше моето.

Казах си, а бе я да видим дали тези изброени по долу ефекти от приема й са наистина такива, както е описано на опаковката! И по точно, че PGX Daily Ultra Matrix допринася за:

  • Контрола върху секрецията на инсулин и стабилизиране нивата на кръвната захар;
  • Подобряване на инсулиновата чувствителност;
  • Понижаване гликемичния индекс на храната;
  • Контрола върху апетита, включително желанието за сладко, дълготрайното усещане за ситост и здравословната загуба на тегло;
  • Изгарянето на излишните телесни мазнини;
  • Баланса върху нивата на холестерола и намаляване на триглицеридите;
  • Възпрепятстване абсорбцията на въглехидрати и холестерол;
  • Редовната дефекация при хроничен запек, прекомерно отделяне на газове, подут корем и тежест;
  • Очистването на стомашно-чревния тракт от токсините, образуващи се в процеса на храносмилане и отделящи се в червата. Така отпадните продукти не могат да попаднат в кръвообращението и организма е 100% защитен.

По време на приема си усетих позитивите на тази хранителна добавка, която всъщност ми подаде ръката за първата крачка. Изчетох и гледах видео мнения за PGX Daily на доктор Майкъл Мъри според който храненето, начинът на живот, отношението и естествените лекарства са ключът към оптималното здраве и изцеление. И в крайна сметка резултатът е налице! Но това не е всичко.

Ангкор Ват Камбоджа

P.S. Всички публикации от поредицата ми за здравословно отслабване „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми“ ще намерите на следния линк: https://mgergov.com/toraefimerida/category/pgx-daily-mnenia

В крачка номер 2 се запознах с Conqueror и приятели от различни точки по света

Важно е да направите вашето здравословно отслабването възможно най-приятно защото така повишавате своята мотивация и постижения! Наред с хранителния режим за отслабване, силовите тренировки във фитнес залата, няма как да бъде пропусната и тичането. А, колкото повече тичаме, толкова по-бързо ще свалим излишните килограми. Но дългото тичане на пътеката, понякога може да ви се стори скучно. Но скуката няма място в живота ни! Търсиш най-бързият начин за отслабване? Представям ви и „Conqueror“ – най-якото приложение в помощ на отслабването.

ИЗГЛЕДАЙ ВИДЕО МАТЕРИАЛА

С това яко приложение можете да започнете самостоятелно тичане или пък да се присъединете към група. Conqueror ви помага да останете мотивирани! Започнете своето тичане с виртуалното предизвикателство „Angkor Wat“ (това е първото, което избрах аз) или изберете друго. Направете го още днес и спечелете нови приятелства, дизайнерска грамота, мотивация. И реален зашеметяващ медал различен за всяко предизвикателство, който ще ви бъде изпратен до България или друга точка по света, където живеете, когато изпълните предизвикателството си!

Фитнес предизвикателство

Видяхте ли, колко е лесно! Важно е да направиш първата крачка! А след това идва ред на втората, третата и т.н. Това е като фаровете на един автомобил… осветяват една част от пътя и го изминаваш. Ако имате въпроси по темата, ще се радвам да ги споделите с мен чрез онлайн формата по долу или по телефона! По Здрави, Мартин Гергов.